TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték

5 (3 vélemény)
Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték
Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték
Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték
Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték

Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték

5 (3 vélemény)
Végre megérkezett a nagysikerű Ticket to Ride társasjáték fiatalabbak szóló változata! A játékban utazz el Európa csodálatos tájaIra, melynek könnyen megtanulható szabályai és rövid játékideje a kisebbek számára is kalandos játékélményt biztosítanak. Teljesítsd a menetjegyeket, és legyél Te Európa legfiatalabb vasúti mágnása! Már 6 éves kortól ajánljuk!
Az egyszerű, könnyen érthető szabályok és a rövid játékidő a kisebbek igényeit szolgálják - a játék inkább jó élményt, könnyed szórakozást és izgalmas kalandot rejt magában.

A játékban Európa városai között ingázva építhetjük ki vasútvonalainkat, melyek a győzelem felé vezetnek minket. Menetjegykártyák teljesítésével tudunk értékes pontokat szerezni, melyek két várost kötnek össze különbüző távolságokra egymástól. A különböző színű kártyákból kigyűjteni a megfelelő mennyiséget, és befizetni ezt az útvonal elfoglalásához.

De vigyázz! Légy fürge, nehogy a többiek elfoglalják a kiszemelt útvonalaid! A Ticket to Ride - Első utazás fejleszti a taktikai gondolkodást, a megfigyelőképességet, a logikát, a térbeli orientációt, az ábraolvasást és a rendszerező képességet. Remek választás minden családnak!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
15 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (123)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

11 510 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Ticket to Ride - Az első utazás társasjáték ideális választás minden játékos számára, aki szeretné felfedezni Európát és új kalandokat átélni. A játékot minimum két, maximum öt játékos játszhatják, így akár baráti társaságban vagy a családdal is remek élményt nyújt. A játékhoz szükséges játékidő 30-60 perc, így nem köti le túl sokáig a játékosokat.

A játék célja az, hogy vonatkocsikat helyezzünk el a térképtáblán, és teljesítsük az adott menetjegyeket. Ehhez azonban szükség van különböző színű vonatkocsi-kártyákra, amiket a játékosok egymástól kérhetnek vagy húzhatnak a pakliból. Az izgalmas játékmenet mellett a játékosoknak figyelniük kell az időre is, hiszen a legtöbb pontot az gyűjti, aki előbb teljesíti a menetjegyeit.

A Ticket to Ride - Az első utazás játéka számos díjat nyert az évek során, így biztosak lehetünk abban, hogy egy minőségi társasjátékot választunk. A játék rendkívül könnyen megtanulható, így a kezdő játékosoknak sem okoz gondot a játékmenet megértése. Az Európa térképe gyönyörűen kidolgozott, így a játékosok úgy érezhetik, mintha valóban utaznának Európában.

Ha szeretnéd kipróbálni a Ticket to Ride - Az első utazás társasjátékot, akkor ne habozz tovább! Szállj fel a vonatra, és kezd el felfedezni Európát! A játék garantáltan leköt majd, és a baráti társaságod vagy a családod is imádni fogja!

Adatok

Gyártó
DaysOfWonder
EAN
5999556750345
Cikkszám
59443

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(3 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Kisfiamnak vettem 4 éves picit segíteni kell még de nagyon szereti.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A termékismertető és a vásárlói vélemények alapján választottam ki ezt a játékot
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Ismert játék volt. Célirányosan ezt kerestem.

Hasonló termékek