TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Azután kooperatív társasjáték

Azután kooperatív társasjáték

Azután kooperatív társasjáték

Azután (Aftermath) társasjáték. Az emberiség titokzatos eltűnése után eljött a Rágcsálók Kora! Küzdj a túlélésért egy rágcsáló képében egy misztikus világban! Az Azután egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet.

A játékban 4 kártyán nyomtatási hiba található. Az errata (a javítócsomag) itt érhető el: gemklub.hu/azutan-errata-917


Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (15)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

27 400 Ft

Részletek

Az Azután kooperatív társasjáték egy igazi kihívás minden korosztály számára! Ajánlott életkor 14 évtől, és akár 4-7 játékos számára is lehetőséget biztosít a játék. A játékmenet során minden játékosnak különleges szerepe van, amelyet a játék során kell kitölteniük. A játékidő hosszúsága körülbelül 60-120 perc, így garantáltan lefoglalja majd a játékosokat!

Az Azután kooperatív társasjáték számos díjat nyert már, köztük a 2018-as Golden Geek Awards best thematic board game és a 2018-as Origins Awards Best Board Game díjat is elnyerte.

A játék tartalmaz 23 műanyag figurát, két dobókockát, egy kiegészítő táblát, egy kolónia táblát, egy térképet, 162 normál méretű kártyát, 88 kis méretű kártyát, 88 jelölőt, 7 kartonfigurát és 7 kártyatartó dobozt. A játékmenet során a játékosok egy különleges hangulatú jövőben hős rágcsálók szerepét veszik át, akiknek a túlélésért kell küzdeniük, és felfedezniük ezt az elhagyatott világot. A játékosoknak minden történet során új kalandokkal kell szembenézniük, és együtt kell működniük, hogy megfeleljenek a kihívásoknak.

Ha szereted a kooperatív játékokat, és szeretnél egy igazi kalandban részt venni, akkor az Azután kooperatív társasjáték a tökéletes választás számodra! Bújj az egerek, hörcsögök, tengerimalacok bőrébe, és élvezd a játék izgalmas és kihívásokkal teli világát!

Adatok

Gyártó
Gémklub
EAN
5999556752851
Cikkszám
69178

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek