TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Luxus tarock kártya – Piatnik

Luxus tarock kártya – Piatnik

Luxus tarock kártya – Piatnik

Tulajdonságok:
– Anyaga: papír.
Méretei:
– Magasság: 11,5 cm
– Szélesség: 6,5 cm.
– Nedves ruhával tisztítható

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 900 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Luxus tarock kártya a Piatnik kínálatának egyik legexkluzívabb terméke. Ez a minőségi kártya azoknak a játékosoknak készült, akik szeretik a klasszikus és elegáns megjelenést, miközben élvezik a tarock játék nyújtotta élvezeteket.

A tarock egy nagyon népszerű kártyajáték, amelyet 3-5 játékos játszhat együtt. Az ajánlott korosztály 12 éves kortól, és a játékidő általában 30-60 perc, de ez változhat attól függően, hogy a játékosok mennyire jártasak a játékban.

A Luxus tarock kártya kiváló minőségű papírból készül, amely időtálló és tartós. A kártyák méretei ideálisak, hogy kényelmesen lehessen őket kezelni, és a nedves ruhával történő tisztítás lehetővé teszi számukra, hogy hosszú évekig kifogástalan állapotban maradjanak.

Ez a Piatnik tarock kártya nem csak a magánszemélyek számára ajánlott, hanem nagyszerű ajándék lehet a barátoknak, családtagoknak vagy akár az üzleti partnereknek is. A kártya elegáns megjelenése és minőségi anyaga garantáltan lenyűgözi majd azokat, akik ajándékot kapnak.

A Piatnik cégnek hosszú évek óta kiváló híre van a társasjáték-készítő iparban. A Luxus tarock kártya az egyik legjobb terméke, amely számos díjat nyert el a minőségi és kivitelezési pontossága miatt. Ha tehát szeretnél egy olyan tarock kártyát, amely magas minőséggel és exkluzív megjelenéssel rendelkezik, akkor a Luxus tarock kártya a tökéletes választás számodra. Próbáld ki te is!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890190315
Cikkszám
104379

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek