TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Zsiráf - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Zsiráf - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Zsiráf - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop 3d puzzle készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a finommotorikát, kitartást figyelmet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (27)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Zsiráf 3D fapuzzle-je egy fantasztikus játék, amely fejleszti a finommotorikát, a kitartást és a figyelmet. A készletben található faelemekből lehet ragasztó nélkül összeállítani kedvenc figurádat. A puzzle készítése után a képzelet szabhat csak határt a kifestésében és díszítésében.

A Gepetto's Workshop készletek ideálisak olyan gyerekek számára, akik szeretnek kreatívan alkotni és a kezükkel dolgozni. Az állatok és járművek elkészítése nagyon izgalmas és szórakoztató tevékenység, amely segít a gyerekeknek fejleszteni az egyensúlyérzéküket és a problémamegoldó képességüket.

A készlet 3 db falapot tartalmaz, amelyek elemeiből össze lehet állítani a zsiráfot. A készlet nem tartalmazza a kifestéshez szükséges festékeket és eszközöket, így a gyerekeknek lehetőségük van saját színeikkel és stílusukkal egyedivé tenni a kreációjukat.

A Gepetto's Workshop készleteiben számos különböző állat és jármű közül lehet választani, így minden gyerek megtalálhatja a neki leginkább tetsző modellt. A játékhoz nincs szükség semmilyen előzetes szaktudásra, így bárki könnyedén elkezdheti az alkotást.

A Gepetto's Workshop Zsiráf 3D fapuzzle-je ideális ajándék gyerekeknek, akik szeretnek kreatívan alkotni és játszani. A játék segít fejleszteni a gyerekek finommotorikáját, kreativitását és problémamegoldó képességét. Ne habozz, szerezd be most, és töltsd el a napjaidat szórakozással és kreativitással!

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731616
Cikkszám
58413

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek