TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Gepetto's Workshop - Nyitott tetejű oldtimer - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Nyitott tetejű oldtimer - 3D fapuzzle

Gepetto's Workshop - Nyitott tetejű oldtimer - 3D fapuzzle

A Gepetto's Workshop készleteiben található faelemekből kell összeállítani kedvenc figurádat. Kifestésében, díszítésben csak a képzelet szabhat határt.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

1 240 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Gepetto's Workshop Nyitott tetejű oldtimer készlete egy olyan 3D fapuzzle, amelynek összeállítása fantasztikus időtöltést nyújt mind kicsiknek, mind nagyoknak. A készlet faelemeiből összeállítható egy gyönyörű, részletesen kidolgozott oldtimer, amelynek háza nyitott, így a belső részletek is csodálatosan megtekinthetők.

A készlet kifejezetten ajánlott minden korosztálynak, aki szereti a kreatív és szórakoztató játékokat. Az összeállítás során igazi kihívás elé állhatunk, hiszen a faelemeket egymáshoz kell illeszteni annak érdekében, hogy a jármű tökéletesen összeálljon.

A játékidőt tekintve, az összeállítás általában 1-2 órát vesz igénybe, de ez természetesen változó lehet a játékos tapasztalatától és a készlet bonyolultságától függően.

A Gepetto's Workshop készletei számos díjat nyertek már az évek során, és ennek oka egyszerű: rendkívül magas minőséget és kreativitást képviselnek. A Nyitott tetejű oldtimer készlet is a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át élvezheti majd ezt a fantasztikus játékot.

Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot, amely garantáltan szórakoztató időtöltést nyújt, akkor a Gepetto's Workshop Nyitott tetejű oldtimer készlete igazán remek választás lehet számodra! Szerezd be még ma, és élvezd az összeállítás kihívását, valamint a gyönyörű, részletesen kidolgozott oldtimer láttán érezhető csodálatot.

Adatok

Gyártó
Eureka
EAN
5425004731746
Cikkszám
58385

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek