TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ugears mini Járművek - mechanikus modell

Ugears mini Járművek  - mechanikus modell
Ugears mini Járművek  - mechanikus modell
Ugears mini Járművek  - mechanikus modell
Ugears mini Járművek  - mechanikus modell
Ugears mini Járművek  - mechanikus modell
Ugears mini Járművek  - mechanikus modell

Ugears mini Járművek - mechanikus modell

Szereld össze és próbáld ki Te is a Ugears mini Járműveket! Kövesd az útmutatót, és illeszd össze a fa darabokat ragasztó vagy csavarok nélkül. Fejlesztő játék és lakásdekoráció egy kis dobozban!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Puzzle darabszám :
3D puzzle
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 460 Ft

Részletek

Az Ugears mini Járművek mechanikus modellek olyanok, mint egy kirakós játék, csak itt a végeredmény egy tökéletesen működőképes kisautó. A játékot 14-18 éves korosztálynak ajánljuk, de bátran kipróbálhatják az idősebbek is, akik szeretnek kreatívan alkotni és a mechanikával ismerkedni. Az összeszerelés csupán egy órát vesz igénybe, és a fa darabokat ragasztó vagy csavarok nélkül kell illeszteni egymáshoz. A játék mérete 10*7,5*1,6 cm, így kis helyen is elfér, és bárhová magunkkal vihetjük.

Az Ugears mini Járművek nemcsak fejlesztő játékok, hanem igazi lakásdekorációk is egy kis dobozban. Ezekkel a kisautókkal nemcsak az összeszerelés izgalmait élhetjük át, hanem szép dekorációs elemeket és játékokat is kapunk. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkciót végezhetünk vele, például a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak.

Az Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. Az elemek ragasztás nélkül illeszthetőek egymáshoz, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összeszerelés fejleszti a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában és a mechanika alapjainak megértésében.

Az Ugears mini Járműveknek számos díjat nyertek a design és a minőség területén. Az egyedülálló mechanikus modellek a természet egy darabkáját hozzák be otthonunkba, ráadásul még kikapcsolódásnak is tökéletesek. Ha szereted a kreatív játékokat, akkor a Ugears mini Járművekkel nem fogsz csalódni. Próbáld ki Te is!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120617
Cikkszám
55233

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!