TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Erdei puzzle 70-db Orchard

Erdei puzzle 70-db Orchard
Erdei puzzle 70-db Orchard
Erdei puzzle 70-db Orchard
Erdei puzzle 70-db Orchard

Erdei puzzle 70-db Orchard

Hol a süni feje? Ez a barna haj melyik kislányhoz tartozik? Erdei mókára gyűltek össze a gyerekek és állatok, és Neked kell kibogozni a történteket! Fejleszd a kézügyességed és a képzeleted, miközben figyelsz a részletekre is!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 880 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Erdei puzzle egy fantasztikus lehetőséget kínál a gyermekeknek arra, hogy elmerüljenek az erdőben és közben fejlesszék a képességeiket. A játék 70 darabból áll és egy izgalmas erdei összejövetelt ábrázol állatokkal és gyerekekkel együtt. A játékosoknak ki kell bogozniuk a történetet, miközben figyelnek a részletekre és fejlesztik a finommotorikus mozgást, a vizuális és asszociációs képességet, valamint a kézügyességet. Eközben lehetőségük van a beszélgetésre, az állatok neveinek megtanulására, vagy történetek kitalálására is.

Az Erdei puzzle tökéletes választás a szülőknek, akik szeretnének minőségi időt tölteni a gyerekeikkel. A játék már 4 éves kortól ajánlott, így az egész család élvezheti az izgalmas kirakózást. A játék időtartama változó, attól függően, hogy a játékosok milyen gyorsan tudnak kirakni. Az Erdei puzzle nem csak szórakoztató, de fejlesztő játék is. A játék segít a gyerekeknek a finommotorikus mozgás, a döntéshozatal és a kreativitás fejlesztésében. A játék szórakoztató és kihívást jelentő lehetőséget kínál a gyermekeknek arra, hogy fejlesszék a képességeiket és közben élvezzék az időtöltést.

Az Erdei puzzle sok díjat nyert már, mint a Parents' Choice Award, a Oppenheim Toy Portfolio Gold Seal Award és a Dr. Toy Best Classic Toys Award. Ez egy bizonyíték arra, hogy a játék nem csak kellemes időtöltés, de a gyerekek számára valódi értéket is nyújt.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a képességeiket és közben szórakoztató is, akkor az Erdei puzzle a tökéletes választás. A játék nem csak kihívást jelent, de lehetőséget ad a család együtt töltött minőségi időre is. A játék kiváló ajándék lehetőség születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. Töltsetek el egy izgalmas délutánt az erdőben és élvezzétek a játék izgalmas kalandjait!

Adatok

Gyártó
Orchard
Cikkszám
54892

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek