TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pitypang és Lili - Segíts a kutyusoknak társasjáték

Pitypang és Lili - Segíts a kutyusoknak társasjáték

Pitypang és Lili - Segíts a kutyusoknak társasjáték

Tulajdonságok:
Tartalma.
– 50 Játékkártya
– 1 játéktábla
– Játékszabályok
Játékosok száma 2–4 fő

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (29)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 790 Ft

Részletek

A Pitypang és Lili társasjáték egy nagyon szórakoztató és vidám játék, amely kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A játékban a két kedves mesefigura, Pitypang és Lili szerepelnek, akiknek segíteni kell egymásnak a játék során. A játék lényege, hogy a játékosoknak olyan kártyákat kell összegyűjteniük, amelyek segítségével meg tudják menteni Pitypangot és Lilikét a gonosz varázslótól.

A játék tartalma 50 játékkártyát, egy játéktáblát és a játékszabályokat tartalmazza. A játékot 2-4 fő játszhatja, és ajánlott korosztálya 6 évtől feljebb. Az átlagos játékidő körülbelül 30-45 perc, ami tökéletes időtartam egy szórakoztató játékhoz.

A Pitypang és Lili társasjáték már számos díjat nyert el, többek között a Magyar Társasjáték Díjat és a Német Játékdíjat is. A játék nagyon népszerű a gyerekek körében, mert könnyen és érthetően játszható, és sok izgalmas pillanatot tartogat.

Ha szeretnél egy szórakoztató játékot, amelyet egész család élvezhet, akkor a Pitypang és Lili társasjáték a tökéletes választás számodra! Próbáld ki te is ezt az aranyos és vidám játékot, és garantáltan jókat fogsz szórakozni a kedves mesefigurákkal. Rendeld meg most, és élvezd az izgalmas játék menetét a barátaiddal vagy a családoddal együtt!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925713373
Cikkszám
109247

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek