TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



PC Kincsvadászat mágneses társasjáték

PC Kincsvadászat mágneses társasjáték

PC Kincsvadászat mágneses társasjáték

Melyik kalóz éri el először a kincsesládikót?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (22)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 420 Ft

Részletek

A PC Kincsvadászat mágneses társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelynek segítségével a gyermekek a kalózkalandok világába merülhetnek. A játékban 2-4 játékos vehet részt, és az ajánlott korosztály 5 éves kortól kezdődik. A játék időtartama rövid és mozgalmas, így garantáltan nem fog unalmassá válni a játékosok számára. A játékhoz szükséges idő általában 30-45 perc, így ideális azoknak a gyerekeknek, akik nem szeretnek túl hosszú időt egy helyben ülni.

A játék célja, hogy a kalózok minél előbb megszerezzenek egy értékes kincset. A játékosok dobókockával dobva haladnak a pályán, és különböző útvonalakon kell végigjutniuk. Az útvonalakon kardok és koponyák találhatók, amelyek segítségével előre vagy hátra lehet lépni a pályán. Azonban a játék nem csak a szerencsén múlik, hanem a játékosoknak stratégiát is kell alkalmazniuk, hogy minél előbb eljussanak a kincsesládikóhoz.

A játék érdekessége, hogy a bábuk mágnesesek, így akár ki is üthetik egymás bábujait. Ez különösen izgalmas lehet a gyerekek számára, akik szeretnek versenyezni egymással. A játékban nincsenek vesztesek, mindenki nyerhet és élvezheti a játékmenetet.

A PC Kincsvadászat mágneses társasjáték elnyerte a "Legjobb gyermekjáték" díját, ami igazán megerősíti a játék minőségét és szórakoztató jellegét. A játék minőségi anyagokból készült, és biztonságos a gyerekek számára. Az apró elemeket tartalmazó játékot azonban 3 éves kor alatti gyerekektől érdemes távol tartani.

Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot vásárolni a gyerekednek, akkor a PC Kincsvadászat mágneses társasjáték tökéletes választás lehet. A játék nem csak szórakoztató és izgalmas, hanem segíti a gyerekek fejlődését is, hiszen fejleszti a logikai és a stratégiai gondolkodást, valamint a kézügyességet. Vásárold meg most, és indulhat a kalózkaland!

Adatok

Gyártó
ThePurpleCow
EAN
7290011890759
Cikkszám
55028

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek