TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

HázhozszállításLogico Primo Egy napom

Logico Primo  Egy napom
Logico Primo  Egy napom
Logico Primo  Egy napom
Logico Primo  Egy napom

Logico Primo Egy napom

A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.
2. KÉP:
foA mintán a kártya mindkét oldalát láthatjuk. Az első oldalon egy baleset eseményeit kell megfelelő sorrendbe tenni. Közben gyakoroljuk a dobókocka számainak felismerését is. A számokkal kell az eseményeket párosítani. Az események a narancssárga gombbal jelölt képpel kezdődnek. A narancssárga korongot a legfelső helyre kell tolni.

Miután minden sorba odakerült a megoldást jelentő gomb, a kártyát megfordítva helyezzük be, és akkor már csak azt kell ellenőrizni, hogy a gombok ugyanolyan sorrenben követik-e egymást, mint a megoldólapon.
Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Videós játékbemutató :
játékbemutató videó
További adatok
Rendelhető

Raktáron! 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

1 590 Ft

Részletek

Logico Primo Egy napom


Hogy gyermekünk számára az iskola egy izgalmas kaland legyen, fontos, hogy kialakuljon benne a tanuláshoz való jó hozzáállás. A Logico PRIMO 3-6 éves gyerekeknek készül, segít nekik az iskolában szükséges alapkészségek elsajátításában. A játékhoz nincs szükség másra, csak egy Logico PRIMO táblára és néhány feladatlapra. A feladatok megoldása közben nem csak a logika, a koncentrációskészség fejlődik, de a színes korongokat húzogatva a finommotorika és a kézügyesség is. A Logico PRIMO-val a tanulás szórakoztató és sikerélményekben gazdag lesz!

Adatok

Gyártó
LOGICOPRIMO
Cikkszám
53232

Videó

Kiegészítő termékek

Hasonló termékek