TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Village Inn társasjáték kiegészítő

Village Inn társasjáték kiegészítő

Village Inn társasjáték kiegészítő

A faludban új műhely épül: végre főzhetsz sört! A frissen megnyílt fogadóban befolyásos emberekkel találkozhatsz, és ha meghívod őket egy-két sörre, tartozni fognak neked néhány szívességgel. Koccints hát párat azokkal a falusiakkal, akik tovább segíthetnek téged a dicsőség felé vezető úton. A(z) Village: Nemzedékek játéka - Village Inn kiegészítő nevű társasjáték 2016-ban jelent meg a(z) Delta Vision kiadó gondozásában. Na ki lesz a(z) Village: Nemzedékek játéka - Village Inn kiegészítő játék győztese?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
12 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 5 játékos részére
Játékidő :
60 – 120 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (1)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 100 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Village Inn egy társasjáték kiegészítő, amely csak az alapkiadással együtt játszható. Az ötödik játékos számára szükséges összetevőket tartalmaz, és kombinálható a Village Port kiegészítővel is. A Village Inn azonban nem csak egy új játékost ad hozzá a játékhoz, hanem új lehetőségeket is nyújt a játékosoknak. A játékosok mostantól sört is főzhetnek a falujukban, és a frissen megnyílt fogadóban befolyásos emberekkel találkozhatnak. Ha meghívják őket egy-két sörre, tartozni fognak nekik néhány szívességgel.

A játékban 30 falusi kártya, 1 fogadó, 1 sörfőzde, 1 új krónikatábla, 1 új temetőtábla, 1 istálló, 11 szürke családtag, 1 matricalap, 20 befolyáskocka, 8 szürke jelző, 12 eszközlapka, 4 vásárlólapka, 5 zsák gabona, 6 érme, 3 előkészületlap és 1 útmutató található. A játék 2-5 játékosnak ajánlott, akiknek legalább 12 éveseknek kell lenniük. A játékidő körülbelül 120 perc.

A Village Inn számos jelölést kapott, köztük a 2013 Golden Geek Best Board Game Expansion jelölést is. Ez a kiegészítő valóban nagyszerű lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy tovább bővítsék a Village társasjátékukat. A sörfőzde és a fogadó új lehetőségeket nyújt a játékosoknak, és a szívességgel járó interakciók miatt még izgalmasabbá teszi a játékot. Ha szereted a Village társasjátékot, akkor ezt a kiegészítőt mindenképpen ki kell próbálnod!

Adatok

Gyártó
DeltaVision
EAN
4250231754555
Cikkszám
59340

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!