TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 5x5 versenykocka - fehér

V-Cube 5x5 versenykocka - fehér

V-Cube 5x5 versenykocka - fehér

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez.

Bővebben
Beszállítási idő :
2024.04.22
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (8)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 820 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A V-Cube 5x5 versenykocka fehér színe vonzó megjelenést kölcsönöz a terméknek, amely tovább erősíti a játék élményét. A kocka mérete 65 mm, ami az előző verzióknál nagyobb, így még nagyobb kihívást jelent a játékosok számára. A játékhoz nincs szükség semmilyen különleges előképzettségre, így akár a család minden tagja kipróbálhatja és élvezheti a játékot. A játékidő változó lehet, de általában 30-60 percet vesz igénybe az átlagos játékosok számára.

A V-Cube 5x5 versenykocka megoldása igazi kihívást jelent a játékosok számára, de az egyedülálló technológiának köszönhetően a kocka nagyon könnyedén és precízen forog. Ez lehetővé teszi, hogy a játékosok az izgalmas játék élményét élvezzék, miközben gyorsabb tempóban oldják meg a kihívást. A nagyobb méret és a kihívóbb nehézségi szint miatt a játék különösen izgalmas és érdekes azok számára, akik szeretik a logikai játékokat.

A V-Cube 5x5 versenykocka kiváló anyagminőséggel rendelkezik, így karbantartást nem igényel. A versenyzők között népszerű játék, amelyet számos elismerés kísér. A kocka nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a logikus gondolkodást és a finom motorikus készségeket is. A játékot 14 éves kortól ajánljuk, de természetesen az idősebbek is élvezhetik a kihívást.

Ha szeretnéd felfedezni a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát, akkor a V-Cube 5x5 versenykocka a tökéletes választás számodra! A kocka megoldása kihívást jelent, de az egyedülálló technológia és a kiváló anyagminőség garantálja a magas szintű játékélményt. Dönts rekordot vele, és legyél te a legjobb a játékban! Szerződ be a családtagjaidat vagy barátaidat, és élvezzétek együtt a játék izgalmas élményét!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000050
Cikkszám
55033

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!