TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka - fekete

V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka - fekete
V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka - fekete
V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka - fekete
V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka - fekete

V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka - fekete

Fedezd fel a profi V-Cube versenykockák izgalmas világát! Az egyedülálló technológiának köszönhetően nagyon könnyedén és precízen forognak, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 720 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka egy újabb lehetőséget kínál a Rubik-kockák rajongóinak. Ez a fekete színű kocka egyedülálló technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén és precízen forog. A kiváló anyagminőségnek köszönhetően a kockát nem szükséges karbantartani és rengeteg versenyző használja őket. A lekerekített forma pedig még jobban illeszkedik a kézbe, így még kényelmesebb a használata.

A játék célja ugyanaz, mint a hagyományos Rubik-kockák esetében: keverd össze a színes oldalakat, majd állítsd vissza eredeti állapotukba úgy, hogy az egy oldalon található apró elemek színei megegyezzenek. Azonban a V-Cube 4x4 esetében a kis kockák párosan helyezkednek el, így nincs fix középrész, mint a 3x3-as vagy 5x5-ös kocka esetén. Ezért a kirakása még nagyobb odafigyelést és egy kicsit másabb gondolkodásmódot igényel.

A V-Cube 4x4 lekerekített versenykocka ideális játék lehet mind az újonnan kezdőknek, mind a haladó játékosoknak. Ajánlott életkor: 8 éves kortól. A játékidő változó, attól függően, hogy mennyire sikerült összekeverned a színes oldalakat. Az előrehaladó játékosok pedig még nagyobb kihívást keresnek, rekordokat döntenek, és versenyeken vesznek részt a V-Cube 4x4 lekerekített versenykockával.

A V-Cube 4x4 lekerekített versenykockának számos díja van, amelyek biztosítják, hogy ez a játék minden korosztály számára izgalmas és szórakoztató lesz. Ha szereted a Rubik-kockákat, akkor garantáltan élvezni fogod a V-Cube 4x4 lekerekített versenykockát. Tedd próbára a logikai képességeidet és dönts rekordot ezzel a fantasztikus játékkal!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000258
Cikkszám
55032

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!