TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh

V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh
V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh
V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh
V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh

V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh

Van Gogh holland festőművész képeit ismerhetjük meg a V-Cube kollekció Van Gogh darabjainak segítségével. 

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (4)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 430 Ft

Részletek

A V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh egy olyan társasjáték, amely sokak számára izgalmas és kihívást jelentő elfoglaltságot jelent. A kocka forogni képes, ami élvezetes játékot és gyorsabb kirakást eredményez. A speciális festékkel ellátott felület garantáltan hosszú élettartamot biztosít a játéknak. A kocka mérete 5x5x5 cm, súlya pedig 98g.

A játékhoz nincs korhatár megkötés, bárki játszhat vele, aki szereti a kihívásokat és a logikai játékokat. A játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen gyorsan sikerül kirakni a kockát. Azonban, ha szereted a kihívásokat és a logikai játékokat, biztosan hosszú órákat töltesz majd el a játékkal.

A V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh elnyert már számos díjat a világ különböző tájain. A játéknak rengeteg rajongója van, akik szeretik a kihívásokat és a logikai játékokat. Ha Te is szereted ezeket a játékokat, akkor biztosan imádni fogod a V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh-ot.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a fantasztikus játékot, akkor ne habozz tovább, hanem rendeld meg még ma! A V-Cube 3x3 versenykocka - Van Gogh garantáltan élvezetes perceket nyújt majd Neked és barátaidnak. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vásárold meg még ma a játékot!

Adatok

Gyártó
V-Cube
EAN
5206457000975
Cikkszám
55054

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!