TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Triomonsters kártyajáték - Djeco

Triomonsters kártyajáték - Djeco
Triomonsters kártyajáték - Djeco
Triomonsters kártyajáték - Djeco
Triomonsters kártyajáték - Djeco

Triomonsters kártyajáték - Djeco

Fantasztikus szörnyes stratégiai kártyajáték a Djeco-tól, ráadásul háromszög alakú kártyalapokkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (9)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 890 Ft

Részletek

- egy játékszabály

A TrioMonsters egy taktikai kártyajáték, melyben az a célod, hogy a legtöbb szörnyet gyűjtsd össze. A játék meglehetősen egyszerű, hiszen csak három kártyát kell a játékosoknak maguk elé tenniük, majd órajárás szerint haladva megpróbálnak minél több szörnyet összegyűjteni. Azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen a szörnyeket színek szerint kell csoportosítani, és csak azokat lehet megnyerni, amelyek már érintkeznek a lenti lapokkal.

A játékban lehet játszani ketten vagy többen, és ajánlott életkor minimum 7 éves kortól. A játék időtartama körülbelül 20 perc, amely egy kellemes időtöltés lehet a család vagy barátok között.

A Djeco TrioMonsters kártyajátéknak számos díja van, ideértve a 2014-es Németország Legjobb Gyermekeknek Ajánlott Játéka díjat is. A játék nagyszerű lehetőség arra, hogy fejleszd a taktikai gondolkodást és a stratégiai tervezést. A játéktartalom 60 darab kártyát tartalmaz, így biztosítva a kihívást és az izgalmat a játék során.

Ha szereted a kihívásokat és a taktikai játékokat, akkor a Djeco TrioMonsters kártyajáték a tökéletes választás számodra. Gyűjtsd össze a szörnyeket, és bizonyítsd be, hogy te vagy a legügyesebb játékos a család vagy barátok között!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,9 x 15,6 x 11,6 cm
Djeco cikkszám
DJ05187
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051874
Cikkszám
56426

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek