TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tigris puzzle 24 darabos - Djeco

Tigris puzzle 24 darabos - Djeco
Tigris puzzle 24 darabos - Djeco
Tigris puzzle 24 darabos - Djeco
Tigris puzzle 24 darabos - Djeco

Tigris puzzle 24 darabos - Djeco

Fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját, érzékelés-észlelését, kitattását.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 390 Ft

Részletek

Ez a Djeco Tigris puzzle egy fantasztikus játék lehetőséget kínál számodra és gyermekeidnek, amellyel rengeteg mókát és kihívást kínálhatsz nekik. A játék körülbelül 9,5x7 cm méretű és 24 darabból áll, így az ideális játék azok számára, akik szeretik a kihívásokat és a logikai játékokat.

A Tigris puzzle egy fantasztikus játék, amely fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját, érzékelés-észlelését és kitartását. A játék remek lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek javítsák és fejlesszék a logikai képességeiket és a problémamegoldó képességüket.

A játék körülbelül 20 percig tart, és akár 4 játékos is játszhat egyszerre, akik egymás ellen versenyezhetnek a leggyorsabb készlet összeállítására. Az ajánlott életkor 3-6 éves korú gyermekek számára, akik már megértik a puzzle koncepcióját és élvezik a kihívást.

A Djeco Tigris puzzle számos díjat nyert a játékiparban, amely azt jelzi, hogy ez egy fantasztikus játék, amely szórakoztató és fejlesztő is egyben. Ha szereted a puzzle-kat és az izgalmas játékokat, akkor ez a játék neked szól.

A Djeco Tigris puzzle egy remek ajándék lehetőség a születésnapokra, karácsonyra vagy bármilyen más ünnepi alkalmakra. Ha szeretnéd, hogy gyermekeid fejlődjenek és szórakozzanak, akkor ez a játék tökéletes választás lehet számodra! Ne habozz, szerezz be egyet még ma és élvezd a rengeteg mókát és kihívást!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
6,1 x 25,8 x 25,7 cm
Djeco cikkszám
DJ07201
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900072015
Cikkszám
56440

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!