TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tantrix társasjáték - játékkészlet 56 lapkával

5 (5 vélemény)
Tantrix társasjáték - játékkészlet 56 lapkával
Tantrix társasjáték - játékkészlet 56 lapkával
Tantrix társasjáték - játékkészlet 56 lapkával
Tantrix társasjáték - játékkészlet 56 lapkával

Tantrix társasjáték - játékkészlet 56 lapkával

5 (5 vélemény)
A Tantrix egy igazán elmés és különleges stratégiai játékkészlet! Logikai játék az egész család számára, melyben igényes, látványos hatszögletű lapkákkal kell eljutnunk a győzelemhez. A játék érdekessége, hogy számos játékvariációt magában hordoz. A Tölts! nevű játékvariációnál inkább a gyorsaság számít a stratégiával szemben. A játékosok versenyt futnak az idővel, hogy a lehető légtöbb lapkájukat lehelyezzék. A stratégiai játék változata már kicsit bonyolultabb, ennél a játékosok célja a lehető leghosszabb hurok vagy vonal kialakítása a saját színükből. Emellett a kisebbeknek különböző kirakós lehetőségek is rendelkezésükre állnak a játékhoz, és a képességeik fejlesztéséhez. A mellékelt könyvecske a kirakókhoz és a játékokhoz is segítséget nyújt!
A Tantrix már 6 éves kortól játszható, kicsiknek és nagyoknak kihívást jelent a különböző nehézségi szinteken való játék.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (158)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 550 Ft

Részletek

A Tantrix társasjáték garantáltan meghozza a játékos kedvét a logikai játékokhoz! A csomag 56 egyedi mintázatú, hatszögletű lapkát tartalmaz, melyekkel izgalmas és látványos mintákat lehet létrehozni. A játék egyaránt alkalmas különböző korosztályok számára, és a gyors, interaktív játéktól kezdve egészen a többszörös díjnyertes stratégiai játékig mindenféle játékmód elérhető.

A játék 2-6 játékos számára alkalmas, és a játékidő változó, attól függően, hogy melyik játékmóddal játszanak. A gyors, interaktív játékkal akár 10-15 perc alatt is végezhetnek, míg a stratégiai játék akár egy óráig is tarthat, és a taktikai tervezéshez, az elgondolkodtatáshoz és a stratégiai gondolkodáshoz kiválóan alkalmas.

A Tantrix társasjáték számos díjat nyert, többek között az Amerikai Játéktervezők Szövetsége, a Mensa Select és a Parents Choice díját is elnyerte, ami bizonyítja a játék minőségét és szórakoztató jellegét.

A játékleírás színes és képekkel illusztrált, ami megkönnyíti a játékszabályok és a játékmenet megértését. A mellékelt könyvecske pedig további kirakó feladatokkal és játékmódokkal szolgál, ami még tovább növeli a játék izgalmát és kihívásait.

A Tantrix társasjáték kiváló szórakozás a gyerekeknek, a családoknak és a baráti társaságoknak egyaránt. Unatkozni biztosan nem fognak vele, hiszen a Tantrix minden alkalommal izgalmas és kihívást jelent. Válassz a logikai játékok világában a Tantrix társasjátékot, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Gyártó
Tantrix
EAN
9417067500106
Cikkszám
55153

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(5 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Munkatársam gyermekeinél láttam a Tantrixet. Nagyon megtetszett, ezért rendeltem meg az unokámnak is. semmilyen negatív észrevételem.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Régi kedvenc, de saját még nem volt
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyon jó logikai játék.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Olyan játékot kerestem, amely logikai játék de mégis szórakoztató. A térbeli gondolkodást is remekül fejleszti. Ezzel a játékkal szívesen játszik a 16 éves gyermekem is. Egyetlen hátrányát találtam csak a terméknek, hogy kissé könnyen karcolódnak, mattulnak a lapkák, de a minták és a hátulján lévő feliratok nem tudnak lekopni róla, mert a színek és a feliratok bele vannak süllyesztve a lapkák felületébe és úgy vannak megfestve.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Nagyfiam kapta. Szuper játék. A szülők is szívesen játszák.