TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

HázhozszállításKirakós gyorsasági játék -Tangram - Djeco

Kirakós gyorsasági játék -Tangram
Kirakós gyorsasági játék -Tangram
Kirakós gyorsasági játék -Tangram
Kirakós gyorsasági játék -Tangram

Kirakós gyorsasági játék -Tangram - Djeco

Vajon milyen a megfigyelőképességed? Meg tudod minél gyorsabban állapítani, hogy melyik alakzat hová való? Na ki lesz a Djeco-Tangram győztese?
Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
Egyszemélyes
További adatok
Rendelhető

Raktáron! 1-2 munkanap

Rendelhető: 2-4 munkanap

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

5 490 Ft

Részletek

Kirakós gyorsasági játék -Tangram - Djeco

Ennek a nagyszerű társasjátéknak - Kirakós gyorsasági játék -Tangram - Djeco– ajánlott játékosszáma: Egyszemélyes. A társast akár már -7 éves kortól ajánljuk játszani.
Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Adatok

Gyártó
Djeco
Djeco cikkszám
DJ08470
Djeco márka
Djeco
Cikkszám
50745

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!