TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Tangoes Expert logikai játék

Tangoes Expert logikai játék

Tangoes Expert logikai játék

A Smart Games új, izgalmas, logikai játéka! A Tangoes ötletét egy ősi kínai játék adta...kiváncsi vagy? A Tangoes művészi és matematikai elemeket tartalmaz a vizuális érzékelés fejlesztésére, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Csapatmunka fejlesztésére!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (3)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 940 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Tangoes Expert logikai játék a legmagasabb szintű kihívást nyújtja minden korosztály számára. A dobozban lévő 54 szakértői szintű feladvány garantáltan le fog kötni, és próbára teszi az agyadat. A játék egyszerű, csak két geometriai darabkészletre van szükséged ahhoz, hogy újraalkoss 40 különböző alakzatot egyedül vagy párban játszva (2x20), és további 14 alakzatot, ha mindkét készletet egyszerre használod.

A Tangramok nagyon népszerűek már évszázadok óta, és most az új Tangoes Expert játékkal még több lehetőséged van arra, hogy teszteld az agyadat. A 7 tangram alakzat végtelen kombinációkkal rendelkezik, így bármikor újra és újra játszhatsz vele.

Ez a játék nem csak a logikai képességeidet fejleszti, hanem a kreativitásodat is megmozgatja. A Tangoes Expert lehetővé teszi, hogy saját alakzatokat hozz létre, és bárhová magaddal viheted. Játszhatsz egyedül vagy barátaiddal, és akár versenyezhettek is a legjobb időeredményekért.

A játék ajánlott minden korosztály számára, akár gyerekeknek, akár felnőtteknek. A játékidő változó, attól függően, hogy milyen nehéz feladványokat választasz, de garantáltan leköti majd az agyadat. Ez a társasjáték több kitüntetést is elnyert már, amelyek bizonyítják a játék értékét és minőségét.

Ha szeretnél egy kihívást jelentő és mégis szórakoztató játékot, akkor a Tangoes Expert a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket, és hagyd, hogy az agyad dolgozzon!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301516224
Cikkszám
58840

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek