TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Djekissimo papírtáska - nagy 2023 - DJ05912-23

Djekissimo papírtáska - nagy 2023 - DJ05912-23

Djekissimo papírtáska - nagy 2023 - DJ05912-23

A Djekissimo papírtáska egy nagyszerű kiegészítő a Djeco termékeinek tárolásához és szállításához. Ez a táska ideális választás mindenki számára, akik szeretik rendben tartani játékaikat. Kényelmesen tárolhatod benne a Djeco játékaidat, és könnyedén magaddal viheted őket bármerre mész.

Ez a táska nagy méretű, így rengeteg játék elfér benne. Ez egy tökéletes módszer arra, hogy rendet tarts a játékaid között, és könnyen megőrizd őket. A Djekissimo papírtáska ideális választás kisméretű építőjátékok, autók vagy bármilyen más Djeco termékek tárolásához.

A táska strapabíró anyagból készült, így hosszú távon is megőrzi eredeti formáját. Praktikus és könnyű fogantyúja van, amely lehetővé teszi a kényelmes szállítást. A táska esztétikus és színes designnal rendelkezik, így még szórakoztatóbbá teszi a játékaid tárolását.

A Djekissimo papírtáska nagyon sokoldalú és sokféle módon felhasználható. Akár otthon, akár útközben, mindig praktikus segítőd lehet. Egyedül vagy barátaiddal játszhatsz vele, és remek szórakozást nyújt mindenki számára.

Ez a táska ajánlott 3 éves kortól, és lehetővé teszi, hogy több személy is használja. A játékidő attól függ, mennyi ideig játszol a játékaidkal, de biztos lehetsz benne, hogy a Djekissimo papírtáska garantáltan hosszú órákon keresztül szórakoztató marad.

Vásárold meg a Djekissimo papírtáskát most, és élvezd a rendszerezés és a játék örömét egyaránt!

Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

290 Ft

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
32 x 12 x 40 cm
Djeco cikkszám
DJ05912-23
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900099982
Cikkszám
64659

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!