TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Neptun küldetés mechanikus modell

Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell

Neptun küldetés mechanikus modell

Neptun küldetés mechanikus modell
Modell mérete: 13.4*3.9*1.6 in (34*10*4 cm)
Csomag mérete: 9.8*3.6*0.7 in (24.8*9.2*1.8 cm)

Alkatrészek száma: 44
Az összeszerelés becsült ideje: 0,5 óra
Szint: Könnyű

A Neptune Mission egy új, fából készült mechanikus modell az Ugears exkluzív Age of Bravery kollekciójában. Ezt a különleges sorozatot az ukrán nemzet és az ukrán hadsereg tiszteletére hoztuk létre, akik megvédik szülőföldjüket az orosz megszállókkal szemben, akik 2022 februárjában indítottak agresszív háborút.

A Neptune Mission modell megalkotásakor az Ugears tervezőit és mérnökeit a 2022. április 13-14-én éjszaka történt valós események ihlették, amikor Ukrajna fegyveres erői két Neptune hajóelhárító rakétával elsüllyesztették az orosz Fekete-tengeri flotta zászlóshajóját, a Moszkva cirkálót.

A moskva cirkáló ugyanaz a hajó volt, amely a háború elején megpróbálta elfoglalni az ukrán Zmiinyi, azaz "Kígyósziget" szigetét. Amikor az oroszok felszólították az ukrán katonaságot, hogy tegyék le a fegyvert és adják meg magukat, a bátor védők megmondták nekik, hogy hová menjenek. Az "orosz hadihajó menjen a p*csába" kifejezés a háború egyik jelszavává vált, és az eseménynek még egy ukrán bélyegen is megemlékeztek.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 540 Ft

Részletek

Az Ugears Neptune Mission modellje egyedülállóan szép és valódi műszaki csoda. Az alkatrészek könnyen összeilleszthetők, és a modell összeállításával garantáltan boldog perceket fogsz eltölteni. Az összeszerelés időtartama nagyjából fél óra, és a modellt könnyen összeállíthatod a mellékelt útmutató segítségével. A modell mérete 13,4*3,9*1,6 in, így könnyen elfér az asztalon és a polcon is.

Ez a mechanikus modell szórakoztató játék minden korosztály számára, és az egész család számára nyújthat szórakozást és kihívást. Az Ugears Neptune Mission modellje érdekessége, hogy olyan eseményekről szól, amelyek a történelem részét képezik. Ezáltal nemcsak az összeállítás során élvezheted az időtöltést, hanem megtanulhatod az eseményeket is.

Az Ugears Neptune Mission modellje egyedülálló, és számos díjat nyert már. Az egyik legfontosabb az „Amerikai Akadémiai Kereskedelmi Kamarája” által odaítélt „Az év ajándéka” díj. Emellett a modell több más díjat is nyert, amelyek biztosítják, hogy az Ugears Neptune Mission modellje a legjobb választás a mechanikus modellek kedvelői számára.

Ha szeretnél egy olyan mechanikus modellt, amely szórakoztató és kihívást jelent az egész család számára, akkor az Ugears Neptune Mission modellje a tökéletes választás. Ez a modell nemcsak szórakozást nyújt, hanem az eseményekről szóló történet miatt izgalmas tanulási élményt is ad. Ne habozz, vásárold meg most az Ugears Neptune Mission modelljét, és élvezd a minőségi időtöltést az egész családdal!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121522
Cikkszám
57333

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!