TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Roxfort Expressz mechanikus modell

Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell
Roxfort Expressz mechanikus modell

Roxfort Expressz mechanikus modell

Roxfort Expressz modellkészlet
Modell mérete: 36*4.9*39 in (90.5*12.5*10 cm)
Csomag mérete: 37,8*17*5 cm (14,9*6,7*2 in)

Alkatrészek száma: 1 db: 504
Az összeszerelés becsült ideje: 7 óra
Szint: Haladó

Összeszerelés. Indulj velem a Roxfortba!
Lépj be a varázsvilágba, és csatlakozz Harryhez, Hermionéhoz és Ronhoz egy izgalmas utazásra a RoxfortTM Expressz fedélzetén az Ugears e különleges, működő modellvonatával. A londoni King's Cross pályaudvarról induló, a Roxfort kastély közelében található Roxmorts állomás célállomásával, ez a gyönyörű fa modellvonat egy rugós mozdonnyal, egy széntenderrel és egy személykocsival rendelkezik, amelyben az ifjú varázslóhősök három figurája látható, amint elindul az iskolába. Tekerd fel a modellt a speciális kulccsal, fordítsd el a füstcső Start/Stop kapcsolóját, majd figyeld a mozdony fogaskerekeinek, kerekeinek és összekötő rúdjainak megbabonázó mozgását, ahogy a mozdony zakatol előre. Az Ugears Roxfort Expressz 4 métert (a tenderrel és a kocsival együtt) vagy 6 métert (csak a mozdony) képes megtenni bármilyen sima, sík felületen. Ez a gyönyörű 3D-s fából készült modellvonat egy vágányszakasszal és a 9 ¾-es platform ütközőmegállóval is rendelkezik az elegáns statikus megjelenítéshez.

A jóképű mozdony önmagában vagy két kocsival - egy szénszállító tenderrel és egy személyszállító kocsival - összekapcsolva is közlekedhet. A tendernek van egy üres szénrekesze, amelyben a vonat felhúzható kulcsát vagy más apró tárgyakat tárolhatsz. Az utaskocsi három rekesszel, három nyitható ajtóval és levehető tetővel rendelkezik, így Harry Potter, Hermione Granger és Ronald Weasley figuráit speciális tartószerkezetekre helyezheted, amelyek a vonat mozgása közben oldalirányban mozognak. Ezeket a figurákat a vonat mellé is elhelyezheted statikusan, mintha a fiatalok arra várnának, hogy felszálljanak a varázslatos RoxfortTM Expresszre, hogy egy újabb félévet töltsenek a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskolában.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

33 660 Ft

Részletek

A Roxfort Expressz mechanikus modell egy fantasztikus játék, amely a Harry Potter rajongók számára elengedhetetlen darab. A modell megépítése nagyszerű csapatépítő feladat lehet, és kihívást jelent minden korosztály számára. Az Ugears termékei kiváló minőségűek és könnyen összeállíthatók, így a modell összeszerelése sem okozhat nagy nehézséget. Az alkatrészek száma 504 darab, és az összeszerelés becsült ideje 7 óra.

A Roxfort Expressz modellkészlet alkalmas haladó játékosok számára, bár bármilyen korosztály számára ajánlott. A játékidő függ az egyén szintjétől és a játékstílustól, de garantáltan órákig leköti majd a játékosokat.

Az Ugears termékei több díjat is elnyertek a különböző játék- és modellépítő versenyeken, így a Roxfort Expressz modellkészlet is rendelkezik elismerésekkel.

A modell egyedülálló és részletes kidolgozásának köszönhetően egy igazi műalkotásnak számít, ami nem csak játszani, de a szoba dísze is lehet. A modell megépítése után akár a polcon is kiállítható, és mindenki csodálhatja a varázslatos mozdonyt és az utaskocsit, amelyben az ifjú varázslók ülnek.

A Roxfort Expressz mechanikus modell egy fantasztikus ajándék lehet bármilyen alkalmakra, és garantáltan boldoggá teszi a Harry Potter rajongóit. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívást jelentő játékot, ami mellett évekig örömöd lehet, akkor ne habozz, vásárold meg most a Roxfort Expressz modellkészletet!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121454
Cikkszám
57332

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!