TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



A Kóbor Grimbusz mechanikus modell

A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell

A Kóbor Grimbusz mechanikus modell

Kóbor Grimbusz mechanikus modell
Modell mérete: 7.7*2.6*5.9 in (19.6*6.5*15 cm)
Csomag mérete: 37,8*17*2,8 cm (14,9*6,7*1,1 in)

Alkatrészek száma: 268
Az összeszerelés becsült ideje: kb: 6 óra
Szint: Középszintű

Üsd a jegyed egy izgalmas kalandra!
A Harry Potter-sorozatból ismert Kóbor Grimbusz itt van, hogy megmentse a fiatal varázslókat, boszorkányokat és muglikat egyaránt. Ez a barkácsolt, fából készült mechanikus modellbusz izgalmas kiegészítője az Ugears Harry Potter gyűjteményének, és valóban egy nagyon okos mérnöki alkotás. A varázsvilág univerzumából származó, egyedi tulajdonságokkal rendelkező háromszintes busz megalkotásához Ugears tervezőink és mérnökeink ambiciózus célt tűztek ki maguk elé: olyan buszt kellett készíteniük, amely képes szűkülni és tágulni, és közben sebességet változtatni, akárcsak a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben.

A száguldó Kóbor Grimbusz a busz tetején tárolt titkos kulcs segítségével tekert, erőteljes rugós motorjának köszönhetően képes végigszáguldani a mugli London utcáin (vagy a nappalidban). Emeld fel a szintén a busz tetején található varázslatos manipulátor gombot, hogy lezárd a hajtóműveket, és megakadályozd, hogy a busz elszaladjon, mielőtt az összes varázsló és boszorkány felszállt volna. Ha a busz megállt, most már kiveheted a titkos felhúzókulcsot, behelyezheted a busz oldalán lévő racsnis mechanizmusba, és néhányszor elforgathatod. A busz mozgásba lendítéséhez nyomd le a mágikus manipulátor gombot, miközben a busz kezedben tartod, majd engedd el! A Kóbor Grimbusz elrobog, hála a fogaskerekek rendszerének, amely a rugóról a kerekekre továbbítja az energiát, beleértve egy "flip" fogaskereket, amely lehetővé teszi, hogy a busz tovább guruljon.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 100 Ft

Részletek

Az Ugears Kóbor Grimbusz mechanikus modell több mint egy egyszerű játék. Ez egy valódi kihívás mindenki számára, aki szeret barkácsolni, és élvezi az érdekes, interaktív játékokat. A modell építése nem csak izgalmas és szórakoztató, de kihívást jelent azoknak is, akik szeretnék fejleszteni a mérnöki és logikai készségeiket. Az összeszerelés becsült ideje 6 óra, ami lehetővé teszi, hogy az egész család részt vegyen benne, és közös élményt nyújtson. Az alkatrészek száma 268, ami nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is elég kihívást jelent.

A modell azoknak is ajánlott, akik szeretik a Harry Potter sorozatot, és szeretnék felidézni a varázslók és boszorkányok világát. A Kóbor Grimbusz egyedi, mágikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elképesztő élményt nyújtanak minden olyan rajongónak, aki szeretné a kedvenc karaktereit a való életben látni.

A játékidő változó, attól függően, hogy milyen gyakran játszol vele és mennyi időt töltöd vele. Azonban, ha úgy döntesz, hogy elkészíted a modellt, garantáltan órákig el fogsz lenni vele, ami nem csak szórakoztató, hanem hasznos is lehet, hiszen fejleszti a kézügyességet és a kreativitást.

Az Ugears Kóbor Grimbusz több díjat is elnyert a játék- és modelliparban, amely bizonyítja, hogy ez a modell nem csak szórakoztató, hanem minőségi és magas színvonalú is.

Ha szeretnéd megtapasztalni az Ugears Kóbor Grimbusz lenyűgöző tulajdonságait és varázslatos világát, akkor ez a modell tökéletes választás számodra. Ne habozz, és szerezd be még ma!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121461
Cikkszám
57330

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!