TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell

UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell
UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell

UGEARS Vintage ébresztőóra - mechanikus modell

Vintage ébresztőóra mechanikus modell készlet
Modell mérete: 3.7*2*5 in (9*5*12.5 cm)
Csomag mérete: 8.3*3.6*0.8 in (21*9.2*2 cm)

Alkatrészek száma: 43
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

Brrriiiiiiiiiing! Ideje felébredni, a múlt században! A mobiltelefonok és digitális ébresztők előtti korban volt egyszer egy fantasztikus eszköz, az ébresztőóra, amelynek tetejére két harangot szereltek, amelyeket egy rezgő kalapács ütött meg. Az órát egy racsnis kulccsal húztad fel, az ébresztőmutatót beállítottad arra az időpontra, amikor fel akartál ébredni, és amikor az óra mutatója utolérte az ébresztőmutatót, a harangok addig szóltak, amíg ki nem kapcsoltad, vagy a falhoz nem vágtad (egyszeri szundi lehetőség)! El tudod hinni, hogy valaha is létezett egy ilyen csodálatos, egyszerű és mégis ötletes mechanizmus?

Az Ugears Vintage ébresztőóra egy bájos visszautalás, dekoratív emlék a szüleid vagy nagyszüleid otthonában az éjjeliszekrényen ülő mechanikus ébresztőórára. Amikor megmozdítod az oldalán lévő nagy fogaskereket, az ébresztőóra nyílmutatói megpördülnek, és a csengők csilingelnek, így adva a fából készült óra modellnek a jellegzetes "csattogó" ébresztőhangot. Bár ez a dekoratív fából készült óramodell valójában nem tartja az időt, az óra mutatói úgy vannak sebességbe állítva, hogy a percmutató egy teljes elforgatása egy pozícióval előrébb tolja az óramutatót. Az óra számlapja olyan dizájnelemeket tartalmaz, mint a nap, növények, fürtök és egy haladó napóra, és oszlopok tetején helyezkedik el, amelyek az egész modellnek vonzó építészeti struktúrát kölcsönöznek.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 630 Ft

Részletek

Az Ugears Vintage ébresztőóra egy fantasztikus lehetőség arra, hogy felidézzük a múltat és egyedülálló és kreatív módon dekoráljuk otthonunkat. A készlet könnyen összeszerelhető, és az egész család számára fenomenális elfoglaltság lehet, akár egy nyugodt délutáni vagy hétvégi délelőttön. A készletben 43 darab alkatrész található, a becsült összeszerelési idő pedig egy óra. A modell mérete 3,7 x 2 x 5 hüvelyk (9 x 5 x 12,5 cm), a csomag mérete pedig 8,3 x 3,6 x 0,8 hüvelyk (21 x 9,2 x 2 cm).

Az Ugears Vintage ébresztőóra egy könnyű szintű modell, így bárki összeszerelheti, függetlenül attól, hogy korábban mennyi tapasztalata volt a hasonló projektekkel. Az ébresztőóra két harangja és csengője valósághű "csattogó" hangot ad, amely mindenkit felébresztene. Bár az óra nem tartja az időt, a mutatók olyan módon vannak beállítva, hogy úgy működnek, mint egy igazi óra, így az kiválóan mutat otthonunkban.

A modell ajánlott életkora 14 évtől, így kiválóan alkalmas fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. Az Ugears Vintage ébresztőóra nem csak egy fantasztikus ajándék, hanem egyben egy csodálatos dekoráció is az otthonodban. A modell számos díjat nyert a design és a kreativitás terén, amely biztosítja, hogy minőségi terméket kapj a pénzedért.

Összefoglalva, ha egy fenomenális, kézzel készített dekorációt szeretnél otthonodba, amely egyúttal felidézi a múltat és egyedi módon mutatja az időt, az Ugears Vintage ébresztőóra a tökéletes választás. Összeszerelése könnyű és élvezetes, a modell pedig egyedi és kreatív módon mutatja az otthonodban. Ne habozz, vásárold meg most az Ugears Vintage ébresztőórát, hogy minden nap felébredhess a múlt század hangulatában!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121379
Cikkszám
57320

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!