TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell
UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell

UGEARS Összecsukható robogó - mechanikus modell

Összecsukható robogó mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 5.7*2.4*4.3 in (14.5*6.2*11 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.06 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 192
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Könnyű

Az Összecsukható robogó egy okos, rugós meghajtású kiegészítője a kétkerekű, barkácsolt fa modellek családjának. Sok fiatal számára a robogó az első motorizált közlekedési forma. Ez jelenti a szabadságot, a mobilitást, a szórakoztató utat az iskolába, a tevékenységekhez, az első munkahelyre. Ez egy belépőjegy a világ felfedezésére azon a környéken túl, ahol felnőttél. Örökítsd meg a fiatalkori szabadság érzését, amikor megépíted ezt az okos kis összecsukható robogót.

A motoros robogók akkor lettek népszerűek, amikor Audrey Hepburn az 1952-es "Római vakáció" című filmben Gregory Peck ikonikus Vespa ("darázs" olaszul) robogóján végigszáguldott Rómán. Bár az autóőrült Észak-Amerikában többnyire újdonságnak számítanak, a világ számos részén, különösen Európában, Ázsiában és Latin-Amerikában a robogók továbbra is fontos közlekedési eszköznek számítanak.

A Moto Compact összecsukható robogó 3D puzzle a méretéhez képest elég nagy teljesítményt nyújt. A fából készült modell robogót egy rugós motor hajtja, és egyetlen felhúzással 2 métert képes megtenni. A kormányt háromféle pozícióba lehet állítani, így a Moto egyenes, balra vagy jobbra kanyarodó, illetve egyenes pályára küldhető. Mivel ez egy Ugears modell, és mivel mi örömmel csomagolunk annyi mechanikus akciót, amennyit csak tudunk a fából készült barkácsmodelljeinkbe, a Moto Compact tele van nagyszerű funkciókkal, beleértve az első és hátsó felfüggesztést, valamint a biztonságos és könnyű szállítást szolgáló kifinomult összecsukhatóságot.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 790 Ft

Részletek

Az Ugears Összecsukható robogó nem csak egy egyszerű játék, hanem egy kiváló lehetőség arra, hogy a fiatalok megismerkedjenek az okos és kreatív barkácsolás világával. Az 192 darabból álló készlet egyaránt alkalmas fiúk és lányok számára, akiknek a kézügyessége és a kreativitása fejlődhet a modell összerakásával. A játékhoz mellékelt használati útmutató részletesen bemutatja az összeszerelés folyamatát, így még azok is könnyedén boldogulnak majd, akik korábban még sosem készítettek ilyen típusú modelleket.

Az Összecsukható robogó egy olyan játék, amely segít a fiataloknak megérteni, hogyan működnek az egyes mechanikus alkatrészek, miközben összehangolják a kézügyességüket és a kreativitásukat. Az összeszerelési folyamat során az egész család együtt játszhat, ami egy kiváló módja annak, hogy közös időt töltsenek és együtt alkossanak.

Az Összecsukható robogó modellje könnyű szintű, így akár 12 éves kortól ajánlott. A játék célja az, hogy a fiatalok a lehető legtöbb időt töltsék azzal, hogy építik és javítják a modellt. Az összeszerelés becsült ideje 4 óra, ami elég hosszú ahhoz, hogy a játékosok kicsit eltűnjenek a modell világába, de nem annyira hosszú, hogy elveszítse az érdeklődését.

Az Összecsukható robogó játékélménye számos díjat nyert már, és a világ számos országában népszerű. A játék célja az, hogy a fiatalok megismerjék az okos és kreatív barkácsolás világát, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a kreativitásukat. Az Összecsukható robogó egy kiváló játék, amely segíti a fiatalokat abban, hogy megértsék, hogyan működnek a mechanikus alkatrészek és hogyan lehet őket összeszerelni egy működő modellé.

Az Ugears Összecsukható robogó egy nagyszerű ajándékötlet bármilyen alkalomra, vagy akár csak úgy, hogy a fiataloknak lehetőségük legyen kikapcsolódni és alkotni. A modell kiváló minőségű faanyagból készült, és rendkívül tartós, így hosszú időn keresztül szolgálja majd Önt és a fiatalokat. Ha szeretné, hogy a gyerekek kreativitása és kézügyessége fejlődjön, akkor az Ugears Összecsukható robogó modellje az ideális választás!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121362
Cikkszám
57319

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!