TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Tellúrium - mechanikus modell

UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell
UGEARS Tellúrium - mechanikus modell

UGEARS Tellúrium - mechanikus modell

Tellúrium - mechanikus modell
Modell mérete: 15.9*10.2*12 in (40.5*26*30.5 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 249
Az összeszerelés becsült ideje: 5 óra

Az Ugearsnál már egy ideje "lebegett az éterben" egy űr-témájú modell ötlete. Minden alkalommal, amikor egy új modellt jelentünk be, a reménykedő Ugears-rajongók megkérdezik: "Ez egy orrfacsaró?". Ebből a közös vágyból született egy projekt. Küldetésünk: terjeszteni a térrel és az idővel kapcsolatos ismereteket azáltal, hogy segítünk az embereknek vizualizálni a bolygó, amelyen élünk, és legközelebbi műholdja, a Hold mozgását.

Az Ugears büszkén mutatja be a Mechanikus Tellúriumot, az univerzumunknak a mi szegletünk pontos, fából készült makettjét. A tellurion (más írásmóddal tellurian, tellurium, és néha loxokozmosznak is nevezik) egy zseniális mechanizmus, amely a Nap, a Föld és a Hold közötti kozmikus táncot ábrázolja. A nappal és az éjszaka okai, a holdfázisok és az évszakok váltakozása e 3D-s kirakós játék mozgása alapján látható és érthető meg. A tellurion (a latin tellus, azaz "föld" szóból) rokona az orráriumnak, amely a Naprendszer bolygóinak és holdjainak egymáshoz viszonyított helyzetét és mozgását szemlélteti egy heliocentrikus modellben.

Mi a helyem a világegyetemben? Hová tartok? Ezeknek a kérdéseknek a metafizikai aspektusában nem tudunk segíteni, de ez a fából készült kirakós segít megérteni az utazásokat, amelyeket a Föld bolygó utasaként teszel meg, és a legközelebbi égi szomszédaid közül néhányhoz fűződő kapcsolatodat. Mindannyian megtapasztaljuk a nappal és az éjszaka szabályos ciklusait, a holdfázisokat, az évszakok változását és az évek múlását. De vajon hányan értjük igazán ezeket a jelenségeket, vagy tudjuk megmagyarázni, mi áll az életünket meghatározó órák és naptárak mögött? Bármelyik gyerek meg tudja mondani, hány éves, de ha megkérdezzük, hányszor kerüli meg a Napot, akkor lehet, hogy értetlenkedő pillantást vagy mulatságos válaszokat kapunk: Százhuszonhét? Tízezer? Egyszer? Soha?

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 930 Ft

Részletek

Az Ugears Mechanikus Tellúrium modellje nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is. A 249 alkatrészből álló modell összeszerelése körülbelül 5 órát vesz igénybe, de megéri az időt és az erőfeszítést. A modell mérete 15.9*10.2*12 in (40.5*26*30.5 cm), a csomagolás mérete pedig 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm).

A Mechanikus Tellúrium segít megérteni az univerzumunk térbeli és időbeli jelenségeit. A modell ábrázolja a Nap, a Föld és a Hold közötti kozmikus táncot, valamint a nappal és az éjszaka okait, a holdfázisokat és az évszakok változását. Az összeszerelt modell egy 3D-s kirakós játék, amely egy zseniális mechanizmuson alapul. A Mechanikus Tellúrium egy olyan eszköz, amely segít megérteni a világegyetemünket és az életünket meghatározó jelenségeket.

A Mechanikus Tellúrium modellje ötletes ajándék lehet a tudomány és a mechanika iránt érdeklődő fiatalok és felnőttek számára. A modell összeszerelése nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a problémamegoldó, az időbeosztó és a kreatív készségeket is. Az Ugears Mechanikus Tellúrium modellje több díjat is elnyert, így biztos lehet benne, hogy egy minőségi játékról van szó.

Ne habozz, vásárold meg az Ugears Mechanikus Tellúrium modelljét és fedezd fel az univerzumunk titkait!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121355
Cikkszám
57318

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!