TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Antik doboz

UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz
UGEARS Antik doboz

UGEARS Antik doboz

Antik doboz mechanikus modellkészlet
Modell mérete (nyitott/zárva): (nyitott/zárva): (28 * 22 * 20 cm) / 6.9 * 5.5 * 3.9 in (17.5 * 14 * 10 cm)
Csomag mérete: 14.6 * 6.7 * 1.3 in (37.8 * 17 * 3.2 cm)

Alkatrészek száma: 185
Az összeszerelés becsült ideje: 2-3 óra
Szint: Közepes

Finom és gyönyörű, az Ugears antik dobozát úgy tervezték, hogy biztonságban tartsa kincseit - és gyűjteménye kincsévé váljon.

Az Antik doboz egy kis, jóképű láda, melyben apró holmikat vagy ékszereket tárolhatsz. Ez azonban egy nagyon száraz és alapvető leírás erről a gyönyörű mechanikus modellről. Mi különbözteti meg a sok hasonló fantázianévvel rendelkező dobozkától?

A modell oldalait gyönyörű virágos faragványok borítják, keleti elemekkel. Gyönyörű kialakítása mellett több szép titkot is őriz, és ezek egyike a dobozba épített egyedi mechanizmus.

A felső fedelet meghúzva három fő blokkot aktiválhat: ezek közül kettő mindkét oldalon tükrös mechanizmus, amelyek mozgatják és forgatják a felső rekeszeket. A harmadik mechanikus blokk mozgatja a Doboz közepén lévő alsó fiókot. E kis mechanikus keringőzés után hozzáférsz hat rekeszhez, amelyek készen állnak arra, hogy befogadják a kincseidet.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

19 150 Ft

Részletek

Az Ugears Antik doboz modellkészlet 185 alkatrészből áll, és a becsült összeszerelési idő körülbelül 2-3 óra. Az egész család élvezheti a modellkészlet összeszerelését és használatát. A játék ajánlott életkora 14 évtől, de a fiatalabbak is élvezhetik a modellkészlet elkészítését a szülők segítségével.

Az Ugears Antik doboz modellkészlet nyert már több díjat is, például a 2019-es TOTY (Toy of the Year) versenyen a legjobb játék kategóriában. Ez bizonyítja, hogy a modell nem csak szórakoztató és izgalmas, hanem magas minőségű és elismerést érdemlő.

Az Antik doboz modellkészlet egy fantasztikus ajándék lehet bármely játék- vagy modellező rajongónak. Az összeállítás folyamata örömteli és kihívást jelent, miközben élvezheted a modell szépségét és az egyedi mechanizmust. Az elkészült modell pedig nem csak egy egyszerű játék, hanem egy műalkotás, amely bármely helyiségben dísze lehet. Az Antik doboz modellkészlet egy igazi ékszerdoboz, amelyben nem csak az ékszereid, hanem a kreativitásod és ügyességed is megőrzésre kerül.

Ne habozz tovább, vásárold meg az Ugears Antik doboz modellkészletet, hogy Te is részese lehess az élvezetes és izgalmas összeállítási folyamatnak, és hogy elkészíthessed saját antik dobozodat, amely egy szép ékszer lehet a lakásodban!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121003
Cikkszám
57314

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!