TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Biciklista modell

UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell
UGEARS Biciklista modell

UGEARS Biciklista modell

Biciklista modell
Modell mérete: 9.6*6.9*4.7 in (24.5*17.5*12 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.1 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 189
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra
Szint: Középszintű

Az Ugears új automatája, egy merész és gyönyörű 3D-s puzzle igazi bajnokoknak gurul be, hogy új győzelmekig vigyen minket. Bemutatjuk az Ugears automaták családjának legújabb tagját, a Kerékpárost.

A klasszikus Tour De France krónikák által inspirált Biciklista modellt a versenyszellemet, a nagyszerű sportot és a még nagyobb győzelmet testesíti meg. A jellegzetes Ugears dizájn teszi kiemelkedővé ezt a modellt - szórakoztató építmény és eredeti dekorációs elem bármely otthonban vagy irodában. Tökéletes ajándékötlet családodnak, barátaidnak és kollégáidnak. Nagyszerű ajándék kerékpárosoknak, hobbistáknak vagy barkácsolás szerelmeseinek.

Bár kétségtelenül tetszeni fog bajnokunk kinézete, a fő jellemzője természetesen a mechanizmus. Az Ugears a fából készült modellkészletek eredeti megközelítéséről ismert, és ezúttal tervezőmágusaink egy egyszerű lendkerékkel varázsoltak. Indítsd el a mechanikus kirakó oldalán található kar meghúzásával, és nézd, ahogy a kerékpáros versenyre indul. A lendkerék, ennek a 3D-s puzzle-nek a fő hajtóeleme, súlyának köszönhetően mozgási energiát halmoz fel. Az Biciklista modell tökéletesen bemutatja, hogyan változtatja meg a súlyváltoztatás a lendkerekes mechanizmus működését. A fából készült kirakósnak van egy speciális nyílása, ahová egy érmét vagy egy csavaranyát - bármit, ami beleillik - helyezhetsz, hogy növeld a súlyt és megváltoztasd a mechanizmus lendületét.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 340 Ft

Részletek

Az Ugears Biciklista modell kiváló szórakozást nyújt minden korosztálynak. A 189 alkatrész összeszerelése kihívást jelent, de középszintű szintje lehetővé teszi, hogy a legtöbb ember élvezze a modell építését. Az összeszerelés becsült ideje 4 óra, ami éppen elegendő időt ad arra, hogy kihívást jelentsen, de ne legyen túl hosszú. Az Ugears Biciklista modell ajánlott 14 éves kor felett, de fiatalabbak is játszhatnak felnőtt felügyelete mellett.

Az Ugears már többször is megnyerte a világjátékok díját, és az Ugears Biciklista modell sem kivétel. A kiváló minőségű, fából készült modell számos díjat nyert az innovatív dizájn és a mechanika miatt. Ez a modell nem csak egy egyszerű puzzle, hanem egy igazi műalkotás, amely magában foglalja a kerékpározás szerelmeseinek szenvedélyét és a mechanika szerelmeseit.

Az Ugears Biciklista modell nem csak szórakoztató, de dekoratív is. Az építés után a modell mérete 9,6 * 6,9 * 4,7 hüvelyk (24,5 * 17,5 * 12 cm), így könnyen elfér a polcon vagy az asztalon. A jellegzetes Ugears dizájn és az eredeti dekorációs elem a modell tökéletes ajándékot teszi családodnak, barátaidnak és kollégáidnak.

Az Ugears Biciklista modell nem csak egy játék, hanem egy élmény. Építsd fel az összes alkatrészt, és lássad, hogy a lendkerék mozgási energiát halmoz fel, miközben a kerékpáros tovább halad. A modell súlyváltoztatási lehetősége lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a mechanizmus lendületét, és még több élményt kapj. Az Ugears Biciklista modell nemcsak a kerékpározás szerelmeseinek, hanem bárki másnak is ajánlott, aki szereti a szórakoztató és kihívást jelentő építőjátékokat. Az Ugears Biciklista modell azok számára is ideális, akik a mechanika iránt érdeklődnek, és szeretnék megtanulni, hogyan működnek az egyszerű mechanikus eszközök. Az Ugears Biciklista modell egy igazi műalkotás, amely garantáltan szórakoztat mindenkit, aki szereti a puzzle-ket és a mechanikát.

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121195
Cikkszám
57312

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!