TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Variátor model

UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model
UGEARS Variátor model

UGEARS Variátor model

Variátor, mechanikus oktatási modellkészlet
Modell mérete: 6.6*5*4.2 in (16.8*12.8*10.6 cm)
Csomag mérete: 20,5*18,8*6,3 cm (8,1*7,4*2,5 in)

Alkatrészek száma: 104
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra

Szereld össze, és fedezd fel, hogyan működik a Variator.
- A modellkészlethez tartozik egy QR-kód a mechanizmusról, a működés elvéről, a főbb jellemzőkről, képletekről szóló tanulmányi útmutatóhoz. Érdekes feladatokat is tartalmaz.
- Merülj el a kiterjesztett valóságban, és nézd meg, hogyan működik a Variátor. Lépjen kapcsolatba a modellel az Ugears speciális AR-alkalmazásán keresztül.
Ismerje meg a Variátort és tanulja meg, hogyan működik
A Variátor egy olyan eszköz, amely a motor nyomatékát a fogaskerekek áttételének változtatásával továbbítja és állítja be. A sebességfokozat automatikusan, manuálisan vagy egy előre beállított programon belül változhat. A legtöbb járművezető és autórajongó számára ismertebb kifejezés a Continuously Variable Transmission, azaz a CVT. A STEM lab gyűjteményéből származó DIY fa puzzle Variátorral megtanulhatod és megértheted az autó egyik legfontosabb alkatrészét anélkül, hogy a kezedet gépolajba mocskolnád!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 080 Ft

Részletek

Az UGEARS Variátor model egy fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebben megértsük, hogyan működik a variátor, egy olyan alkatrész, amely szinte minden autóban megtalálható. Az alkatrész alapvetően az autó sebességváltójának egyik legfontosabb része, amely lehetővé teszi a motor nyomatékának a fogaskerekek áttételének változtatását és beállítását. A Variator modell készlet nem csak a működését mutatja be, hanem lehetővé teszi, hogy magad építsd meg a modellt és felfedezd az alkatrész működését személyesen.

A Variator model készlet összesen 104 alkatrészből áll, és az összeszerelés becsült ideje 4 óra. Ez a modellkészlet ideális azok számára, akik szeretnek barkácsolni, és szeretnék jobban megérteni a variátor működését. Az összeszerelés során sok érdekes feladat vár rád, így biztosan nem fogsz unatkozni.

Az UGEARS Variátor modell készlet egy tanulási élményt nyújt, amelyben mélyebben megérthetjük, hogyan működik az autó sebességváltója, és hogyan használjuk a variátort a motor nyomatékának változtatásához. A modell nagyszerű útmutatót tartalmaz a mechanizmus működéséről, a főbb jellemzőkről, a képletekről és még sok másról. A készlet tartalmaz egy QR-kódot is, amely lehetővé teszi a kiterjesztett valóságban való használatát, és megmutatja, hogyan működik a Variátor.

Az UGEARS Variátor modell készlet ideális ajándék lehet azok számára, akik szeretnének mélyebben megérteni az autó sebességváltójának működését, és szeretnék saját kezükkel összeépíteni a modellt. A játék kiválóan alkalmas 14 éves kor felettieknek, és 1-2 játékos számára ajánlott. A játékidő függ az összeszerelési időtől, és a játékosok készségétől, de az összeszerelés után a játékkal további órákat eltölthetünk a működés tanulmányozásával és a variátor működésének mélyebb megértésével. Az UGEARS Variátor modell készlet egy igazán különleges játék, amely garantáltan megfelel azok igényeinek, akik szeretik a kihívásokat és a tanulást.

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121188
Cikkszám
57310

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!