TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Random generátor

UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor
UGEARS Random generátor

UGEARS Random generátor

Random Generátor, oktatási mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 6,81*4,8*5,2 in (17,3*12,2*13,2 cm)
Csomag mérete: 8.07*7.4*2.48 in (20.5*18.8*6.3 cm)

Alkatrészek száma: 160
Az összeszerelés becsült ideje: 4 óra

Az emberiség generációk óta hiábavalóan birkózik olyan örökérvényű kérdésekkel, mint például, hogy kinek a sora a szemetet kivinni? Ki fog ma porszívózni? És persze ki mosogat?

Örök tiszteletünk azoknak, akik önként vállalják mindezeket a házimunkákat, de mi van akkor, ha senki sem jelentkezik önként? A tisztességes megoldás az lenne, ha hagynánk, hogy a véletlen döntsön, és feldobnánk egy érmét. Ha valaha is fogadtál már fejre vagy írás, akkor ez azt jelenti, hogy közelről megismerkedtél a valószínűségelmélettel és annak gyakorlati alkalmazásával.

Az Ugears a klasszikus pénzérmés megoldás alternatíváját javasolja, amely nemcsak elegáns és szórakoztató, hanem extra oktatási haszonnal is jár. Minden kérdésre van most válasz az Ugears modellel Random Generátor a STEM lab kollekcióból.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 080 Ft

Részletek

Ez az oktatási mechanikus modellkészlet 160 darabból áll össze, és kb. 4 óra összeszerelést igényel. A kész modell mérete 17,3*12,2*13,2 cm, a csomag mérete pedig 20,5*18,8*6,3 cm.

A Random Generátor játék 2-6 játékos számára készült, és 14 éves kortól ajánljuk. A játék célja, hogy a véletlenszerűen kiválasztott számokkal és betűkkel kombinációkat hozzunk létre, amelyek segítségével döntéseket hozhatunk.

Az Ugears Random Generátor játék elnyerte a "Parents' Choice Gold Award" díját, és a "STEM.org Authenticated" minősítést is megkapta, amely azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas az oktatásban való felhasználásra.

Ha szereted a matematikát és a fizikát, valamint a mechanikus modellek összerakását, akkor ez a játék neked való! Az Ugears Random Generátor nemcsak szórakoztató és kihívást jelentő játék, hanem segít megérteni a valószínűségszámítást és a kombinatorikát is. A többjátékos módja pedig remek alkalom az együtt töltött időre, a barátságok és a családi kapcsolatok erősítésére.

Ha szeretnéd meglepni a barátaidat vagy a családodat egy kreatív és oktatási játékkal, amely érdekes és szórakoztató, akkor az Ugears Random Generátor a tökéletes választás számodra!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121201
Cikkszám
57309

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!