TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Görbületmérő modell

UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell
UGEARS Görbületmérő modell

UGEARS Görbületmérő modell

Görbületmérő oktatási mechanikus modellkészlet
A modell mérete: 4.3*3.9*1.9 in (11.5*10.3*5.7 cm)
Csomag mérete: 20,5*18,8*6,3 cm (8,1*7,4*2,5 in)

Alkatrészek száma: 109
Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra

A Görbületmérő - vagy opizométer - egy olyan eszköz, amely az íves vonalak hosszát méri, és segít a térképen lévő pontok közötti távolság pontosabb kiszámításában, mint a vonalzó vagy az iránytű.

A szerkezet egy mérőkerékkel, egy óralappal és egy mutatóval rendelkezik. Amikor a kerék a térképen a mérendő vonal mentén mozog, a mutató a mérési egységekkel - centiméter, hüvelyk stb. - jelölt óralapon mozog. Végül csak annyit kell tennie, hogy ellenőrzi a térkép méretarányát, és megszorozza az adatait a méretarányban szereplő nevezővel.

A görbületmérőre támaszkodhatsz, amikor kirándulást tervezel a barátaiddal vagy családi kirándulást - segít meghatározni a távolságot, amit megteszel, hogy eljuss a célodhoz. A készülék különösen akkor hasznos, ha nincs hozzáférése semmilyen elektronikus kütyühöz vagy internethez.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 080 Ft

Részletek

Az UGEARS Görbületmérő modell egy oktatási mechanikus modellkészlet, amely lehetővé teszi, hogy megismerd és megértsd a görbületmérő működését. A modell összeszerelése nagyon egyszerű, és csak 1-2 órát vesz igénybe. Az alkatrészek száma 109, és a modell mérete 4.3*3.9*1.9 in (11.5*10.3*5.7 cm), míg a csomag mérete 20,5*18,8*6,3 cm (8,1*7,4*2,5 in).

A Görbületmérő modell kiváló választás minden korosztály számára, aki szeretne tanulni és felfedezni valami újat. Az ajánlott életkor nem korlátozott, és a játékidő sem. A modellnek nincsenek elnyert díjai, de az összeszerelése és működése egyszerű és könnyen érthető.

Az UGEARS Görbületmérő modell ideális ajándék a kicsiknek, akik érdeklődnek a matematika és az építészet iránt, de a felnőttek is élvezni fogják. Használható az iskolai tanórákon, vagy akár otthon, egyszerű szórakozásként is. Az összeszerelés során a modell működését is meg lehet érteni, és nagyszerű élményt nyújt a család vagy barátok számára, akik közösen tudnak építeni és tanulni.

Az UGEARS Görbületmérő modell egy kitűnő ajándék minden olyan ember számára, aki érdeklődik a matematika és a mechanika iránt. Használható tanulási célokra, vagy egyszerű szórakozásra. Az egyszerű összeszerelése és a könnyen érthető működése minden korosztály számára élvezetes élményt nyújt. Vedd meg most, és fedezd fel a görbületmérő világát!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121140
Cikkszám
57306

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!