TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell

UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell
UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell

UGEARS Oldalkocsis motor – mechanikus modell

Oldalkocsis motor modellkészlet
Modell mérete: 22*16*11,5 cm (8.7*6.3*4.5 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.1 in (37.8*17*2.7 cm)

Alkatrészek száma: 380
Az összeszerelés becsült ideje: 8 óra
Szint: Középszintű

Készülj fel az útra az Ugears gyors és tartós klasszikus Scrambler UGR-10 motorkerékpárral oldalkocsival. Azért utazunk, hogy új élményekben legyen részünk, hogy otthonunktól távoli helyeket lássunk, hogy új emberekkel találkozzunk. Ha motorral utazol, tudod, hogy az utazás - ahogyan eljutsz oda - legalább annyira vagy még inkább számít, mint az úti cél. A motorosok ismerik a nyílt út szabadságát, és ha van egy scramblered, akkor ismered a terepjárás szabadságát. Akár egyedül szeretnél utazni, akár társaságot hozol magaddal a kalandra, az Ugears Scrambler a te jegyed a szabadsághoz és a kalandhoz.

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival egy gyönyörű, kiváló minőségű barkácsmodell-készlet, precíziós darabokkal, amelyek lézerrel előre kivágott fadeszkákba kerülnek. A Scrambler oldalkocsival 380 darabból áll, és "közepes" nehézségű építési kategóriába sorolták, az építési idő becsült ideje 8 óra. Mint minden Ugears modellnél, itt sincs szükség ragasztóra vagy speciális szerszámokra - minden, ami a modell megépítéséhez szükséges, megtalálható a dobozban. Az építők élvezni fogják ennek a meglepő funkcionalitású, teljes felfüggesztéssel és visszautasított dizájnnal rendelkező 3D puzzle-nek az összerakását. Ideje kinyitni a garázst vagy a dolgozószobát, összerakni a menő új motorkerékpár-modellt, és megnézni, hová viszi a fantáziád!

A Scrambler alapja egy dual-sport motorkerékpár, amelyet úgy terveztek, hogy egyaránt közlekedjen a sima aszfaltos országutakon vagy teljes dirt track üzemmódban. A dual-sport motorkerékpárok az úgynevezett "scramblerek" családjából származnak: könnyű városi motorkerékpárok, amelyeket eredetileg a brit Triumph és BSA cégek gyártottak még az 1950-es években. A korai scramblerek nagyon jól alkalmazkodtak a durva utakon való közlekedésre az intelligens felfüggesztés kialakításuknak, a magasra szerelt kipufogóknak/kipufogócsöveknek, a széles kormánynak és a kétcélú gumiabroncsoknak köszönhetően. A motorkerékpárokat a legszükségesebbekre csupaszították le, azon egyszerű oknál fogva, hogy a díszes cuccok több súlyt jelentettek, és minden kiálló darabot hajlamosak voltak letörni, elhajolni vagy eltörni.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (6)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 900 Ft

Részletek

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpárral oldalkocsival most lehetőséged van arra, hogy megépítsd saját modell motorkerékpáradat, és élvezd az építés folyamatát. Ez a közepes nehézségű modellkészlet 8 órás összeszerelést igényel, és biztosan lefoglalja majd az idődet és a figyelmedet. Az ellenálló és tartós modell 380 darabot tartalmaz, és a barkácsolás közben garantáltan kihívást és élvezetet nyújt majd.

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival minden korosztály számára ajánlott, akik szeretik az építési kihívásokat és az izgalmas játékokat. A modell méretei 22*16*11,5 cm, és könnyen elfér bármilyen polcon vagy asztalon. A termék nem csak egy egyszerű játék, hanem egy értékesítési lehetőség is azok számára, akik az építés szerelmesei és szeretik a kihívásokat.

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival tökéletes ajándék lehet a barátodnak vagy családtagodnak, aki szereti az izgalmas játékokat, vagy aki érdeklődik a motorkerékpárok iránt. A modellkészlet elnyerte az "Év Játéka" díjat Európa-szerte, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy ez a játék valóban kiváló minőségű és nagyszerű szórakozást jelent az egész család számára.

Az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival megépítése izgalmas és kreatív kihívás, amely garantáltan elnyeri majd a tetszésedet. Az építési folyamat során megismerkedhetsz a motorkerékpárok szerkezetével és működésével, és kreatív készségeidet is fejlesztheted. Az elkészült modell pedig egy igazi értékesítési darab lesz, amelyet bármilyen gyűjtemény vagy játékszekrény dísze lehet. Ne habozz, vedd meg most az Ugears Scrambler UGR-10 motorkerékpár oldalkocsival modellkészletet, és élvezd az építés és játék élményét!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121133
Cikkszám
57305

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!