TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Fogaskerekes tolltartó

UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó
UGEARS Fogaskerekes tolltartó

UGEARS Fogaskerekes tolltartó

Fogaskerekes tolltartó mechanikus modellkészlet
A modell mérete: 13.8*11.4*4.7 in (11*9*9.3 cm)
Csomag mérete: 14.6*6.7*1.6 in (18.5*27.5*0.5 cm)

Alkatrészek száma: 51
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra
Szint: Könnyű

Fogaskerekes tolltartó modell: kézműves kinetikus tároló akár 6 toll és ceruza számára, gyönyörű Steampunk bolygószerkezettel a belsejében. Miután elforgatta a kereket, mint a valódi kapitány, kiválaszthatja az irányt és... a megfelelő segédet - tollat vagy ceruzát - egy projekthez, amelyen dolgozik.

A modellkészlet 51 alkatrészből áll. Egy természetes anyaggal fogsz dolgozni, amely kellemes tapintású és nagyon kellemes érzetet ad. Könnyű megépíteni, és szépen lehet ajándékozni vagy bókolni barátaidnak és kollégáidnak. Mint minden Ugears modellt, a Fogaskerekes tolltartót is ragasztó és speciális szerszámok nélkül rakhatod össze, élvezve a folyamat során a fa kellemes, enyhe illatát. Az előre kivágott alkatrészek kiváló minőségű faanyagból készültek, és úgy illeszkednek egymáshoz, mint egy kirakós játék.

Csak rakd össze saját kezűleg, és rendezd el a tollakat és ceruzákat az asztalodon.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 470 Ft

Részletek

Az UGEARS Fogaskerekes tolltartó egy fantasztikus ajándék lehet mind az fiataloknak, mind az idősebb korosztálynak. A könnyű összeszerelésnek köszönhetően akár családi programként is kiváló lehetőség arra, hogy együtt építsétek meg a modellt, majd használjátok a mindennapokban.

A játék ajánlott életkorának nincs korlátja, így bárki számára ajánlott, aki szeretne egy kis időt eltölteni a kreatív alkotással. Az összeszerelés becsült ideje 1 óra, így akár egy délutáni programként is kiváló lehetőség arra, hogy kikapcsolódjunk és együtt alkossunk valami szépet.

Az UGEARS Fogaskerekes tolltartó elnyerte a "Legjobb ajándék ötlet" díjat a "The Toy Insider Holiday Gift Guide" című kiadványban, és nem véletlenül. A modell igazán egyedi és kreatív ajándék lehet olyan barátoknak és családtagoknak, akik szeretik a Steampunk stílust és az ilyen típusú kinetikus játékokat.

Ne habozz többé, és szerezd be az UGEARS Fogaskerekes tolltartót, hogy Te is átélhesd a kreatív alkotás örömét, és használhasd a mindennapokban a gyönyörű és egyedi tárolódobozt. Rendeld meg most, és legyen egy igazán különleges és hasznos játék az asztalodon.

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120952
Cikkszám
57302

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!