TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS kártyatartó

UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó
UGEARS kártyatartó

UGEARS kártyatartó

Kártyatartó mechanikus fa eszköz asztali játékokhoz
Modell mérete: 9.2*4.7*4 in (23.4*12*10.2 cm)
Csomag mérete: 14.6*6.7*1.3 in (37.8*17*3.2 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 77
Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra

Okos stratégák, bátor hódítók, varázslók és utazók, és mindazok, akik értékelik a jó öreg kártyajátékot - örüljetek! Hiszen a következő epikus kaland máris kezdődik - most, az Ugears Games sorozat új kártyatartójával, amelyet kifejezetten a társasjátékok szerelmeseinek terveztek. A kifejezetten a játékélmény javítására tervezett modell: befogadja a játékkártyákat, és segít helyet spórolni a játékasztalon.

Akár egy középkori fantasy kalandban, akár egy futurisztikus űrkalandban veszel részt, a Kártyatartó a segítségedre lesz, hogy rendezd a kártyáidat, elkerüld a keveredést, és a játékra koncentrálj. Az új okos eszközöd 12 rekeszes, távtartókkal ellátott rekesszel rendelkezik, amelyekbe akár 400 darab 63,5х88 mm-es kártya is befér. A rekeszek elég nagyok ahhoz, hogy a kártyákat hüvelyben tartsa.

A Kártyatartó nem csupán egy csinos doboz - bár a finom famunkával ellátott, bonyolult kialakítása önmagában is kiemelkedő modellé teszi. Ez egy izgalmas eszköz, amelynek belsejében egy intelligens mechanizmus található. Egy kihúzható mechanizmus ergonomikus lépcsős polcokká alakítja a dobozt, amelyek segítségével kényelmesen kiválaszthat egy kártyát a kártyatartóban lévő bármelyik kötegből. Kiterjesztett üzemmódban a kártyatartó négy extra rekeszt tesz lehetővé a 45х68 mm méretű kártyák számára.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 040 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Ugears kártyatartó egy fantasztikus kiegészítő minden asztali játékhoz. A tökéletes keverési lehetőség, a kártyák rendezése és az asztal tisztán tartása érdekében. Az összeszerelése egyszerű és örömteli élményt nyújt minden korosztály számára. A játékideje változó lehet, attól függően, hogy mennyi kártyát tartasz benne vagy milyen gyakran húzol belőle. Az Ugears kártyatartó kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, vagy egyszerűen csak saját használatra. A modell méretei lehetővé teszik a hordozhatóságot, és a csomagolás praktikus kialakítása biztosítja, hogy minden alkatrész biztonságosan el legyen tárolva. Az Ugears kártyatartó a Tillywig Toy Awards díját is elnyerte, ami azt mutatja, hogy nem csak a játékélmény fokozása érdekében, hanem minőségi termékként is kiválóan szerepel. Ne várj tovább, szerezz be egy Ugears kártyatartót, és élvezd az asztali játékok legjobb társát!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120907
Cikkszám
57299

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!