TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell

Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell
Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell

Ugears Heavy Boy kamion - mechanikus modell

Heavy Boy kamion mechanikus modellkészlet, VM-03
Modell mérete: 15*5.1*6.7 in (38*13.5*17.8 cm)
Csomag mérete: 14,.6*6.7*2 in (37.8*17*4.2 cm)

Elemek mennyisége: 541 db
Az összeszerelés becsült ideje: 8-9 óra
Szint: Haladó

Elképzelted-e már magad egy nagy, erős teherautó volánja mögött, amint az autópályán cirkálsz, egyedül a gondolataidban, és nézed, ahogy a táj elhalad melletted. Mindig is volt egyfajta romantikája vagy misztikuma a távolsági kamionosnak, az utolsó cowboynak. Egy hatalmas lócsapattal a motorháztető alatt a kamionos a legnagyobb fickó (vagy lány) az úton, és néha a legmagányosabb. De megvan neki a nyílt út szabadsága, a folyton változó irodai kilátás és egy olyan nagy munkahely, mint maga az ország. Akár független tulajdonos fuvarozó, akár elkötelezett céges ember, az úton töltött idő kitisztítja a fejét, és még jobban megbecsüli az otthon, a családjával töltött időt. Kora reggel van: az autópályán kúszó köd álmos hideggel tölti meg a levegőt. Fogj egy erős kávét a kamionparkolóban, tedd be a kedvenc zenédet, és engedd, hogy a képzeleted elvigyen egy hosszú távú útra az Ugears Heavy Boy Truck VM-03-ban.

A modern nehéz teherautó prototípusát az amerikai Alexander Winton találta fel 1898-ban. Winton egy Clevelandben található kis gyárban gyártott autókat, és mivel úgy kellett eljuttatnia azokat az Egyesült Államok különböző részein élő ügyfeleihez, hogy közben ne kerüljön kilométeróra az autók kilométerórájára, kidolgozta egy olyan nehéz teherautó koncepcióját, amely pótkocsi segítségével nagyméretű rakományt tud szállítani. A pótkocsis teherautók széles körű használata azonban valójában az 1920-as években az aszfaltozott utak fejlesztésével kezdődött, és az Egyesült Államok államközi autópálya-rendszerének 1956-os megalakulásával indult be. Ma a teherautósok, az autópályák meg nem énekelt hősei az USA-ban az összes teheráru közel háromnegyedét szállítják. A teherautók és a volán mögött ülő férfiak és nők nélkül a Föld minden nemzetének gazdasága megállna.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

31 300 Ft

Részletek

Az Ugears Heavy Boy kamion mechanikus modellje lehetővé teszi, hogy a kamionos életstílust a saját otthonodban éld át. Ez a modellkészlet a haladó szintű modellezőknek szól, és 541 elemet tartalmaz, amelyek összeszereléséhez becsült idő 8-9 óra. Ez azonban csak egy része annak az időnek, amit a valódi kamionsofőrök az úton töltenek, és akik a modell megépítése közben ismerkedhetnek meg a nehéz teherautók történelmével és jelentőségével.

A modell mérete 15*5.1*6.7 in (38*13.5*17.8 cm), és egy valódi kamionhoz hasonlóan rengeteg apró részből áll. Az összeszerelés során azonban a modellezők értékes készségeket sajátíthatnak el, és különleges, mechanikus működést is felfedezhetnek. Az Ugears Heavy Boy Truck VM-03 a mozgó részekkel, mint például a kormánykerékkel, a váltóval és a rugós felfüggesztéssel, valamint az egyedi dizájnnal szinte életre kelti a kamionos életérzetet.

Ez a modell nemcsak egy remek tevékenység a modellépítőknek, de ideális ajándék is a nehéz teherautók rajongóinak és azoknak, akik szeretnének valami egyedi és érdekes dolgot építeni a saját kezükkel. Az Ugears Heavy Boy Truck VM-03 alkalmas arra, hogy egyedül vagy barátokkal együtt épüljön, és garantáltan hosszú órákig szórakozást biztosít.

Az Ugears Heavy Boy Truck VM-03 modell az elmúlt években elnyert néhány díjat, amelyek bizonyítják a magas minőségét és a kiváló tervezést. Ezek közé tartozik az Év Játéka 2019, a németországi Spielwarenmesse Nürnberg díja és az amerikai ASTRA díja.

Ha te is szeretnéd megépíteni a saját Ugears Heavy Boy kamionodat és életre kelteni a kamionos életstílust otthonodban, akkor ne habozz tovább! Rendeld meg a Heavy Boy Truck VM-03 modellkészletet még ma, és indulj el az utazásra a nyílt úton!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184120860
Cikkszám
57294

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!