TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS Mechanikus Golyópálya

UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya
UGEARS Mechanikus Golyópálya

UGEARS Mechanikus Golyópálya

Marble Run láncos emelő modellkészlet
Modell mérete: 10.6*12*10.6 in (27.5*30.5*27 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 400
Az összeszerelés becsült ideje: 7 óra
Szint: Haladó
Marble Run Chain Hoist - fából készült 3D puzzle az Ugears-tól
Mi az, ami a márványfutamokat annyira magával ragadóvá teszi? A gyerekek (és a felnőttek!) órákon át nézhetik, ahogy a golyók végigmennek egy pályán, különböző akadályokon áthaladva. A golyófutamok lenyűgözőek, lekötik a figyelmünket, ugyanakkor pihentetőek is. A golyófutások és -versenyek váratlan YouTube-jelenséggé váltak, videók ezrei milliós nézettséget produkáltak. Kiválasztasz egy üveggolyót, hogy nézd, hogy szurkolj neki, kíváncsi vagy, hogy milyen utat fog bejárni, beleképzeled magad az üveggolyó helyébe, és elképzelted, hogy ott vagy az üveggolyóval, és egy csodálatos, ismeretlen utazásra indulsz, ahol minden sarkon kanyarok és meglepetések várnak. Az izgalom még nagyobb, ha te magad építetted meg a márványpályát. Most már nem csak passzívan nézel egy videót, hanem teljes mértékben benne vagy, mert saját kezűleg építettél egy csodálatos gépezetet.

Bemutatjuk az Ugears Marble Run láncos emelőt - a művészet és a mérnöki munka izgalmas kombinációját. A Marble Run Chain Hoist egyszerre gyönyörű kinetikus szobor és bonyolult játék, amely tanít, miközben szórakoztat. Ez a DIY fa márványpálya egy kézi kurblival működtetett láncos emelővel és egy sor pályával rendelkezik, amelyek mindegyike egyedi és szórakoztató akadállyal vagy elemmel rendelkezik. Forgassa el a fogantyút az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a gépet mozgásba hozza, és figyelje, ahogy a fából készült láncos emelő összegyűjti és felemeli a golyókat a gép tetejére, ahol egy 3-irányú kapcsoló szétosztja őket a különböző pályákon. Az egyik golyó lezuhan egy csúszdán, amelynek alján egy hurokkal ellátott hurok található; a következő a kaszkádok különböző fokain bukdácsol lefelé, míg három másik golyó a gyűjtőbe kerül, majd a három rövid pálya egyikén engedik lefelé. Minden golyó áthalad a közös tálcán vagy gyűjtőn, mielőtt visszatérne a láncos emelőhöz, hogy a következő útjára emeljék.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (7)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Ugears Mechanikus Golyópálya - Marble Run láncos emelő modellkészlet óriási építői kihívás, amely kifejezetten haladó szintű játékosoknak ajánlott. A játék elkészítése 7 órát vehet igénybe, de a végén olyan csodálatos művet hozhatsz létre, amelyre büszke leszel. A modell mérete 10.6*12*10.6 in (27.5*30.5*27 cm), így elegendő helyet biztosít a golyók számára, hogy kalandos utat járjanak be a pályán. Az alkatrészek száma 400, így nagyon részletes és kidolgozott készletet kapsz.

A játék ideális 14 éves kortól, és bármennyi játékos játszhat, amíg mindenki jól érzi magát. A játék hossza attól függ, mennyi időt szentelsz az építésre és a játékra, de garantáltan órákig leköti majd a figyelmedet.

Az Ugears márka már több díjat is elnyert, és ez a Mechanikus Golyópálya - Marble Run láncos emelő modellkészlet sem kivétel. A játék nem csak szórakoztató és lenyűgöző, hanem remek módja annak, hogy fejleszd a problémamegoldó és a térbeli látási készségeidet. Az építési folyamat során olyan mérnöki kihívásokkal találkozhatsz, mint például a fogaskerekek, a láncok és az emelők, amelyek segítenek megérteni a mechanikát és a fizikát.

Ha szeretnéd megtervezni és megépíteni saját golyópályádat, akkor az Ugears Mechanikus Golyópálya - Marble Run láncos emelő modellkészlet a tökéletes választás. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem egy igazi műalkotás, amelyet szívesen mutogatsz majd a barátaidnak és a családodnak. A játék elkészítése nagyszerű csapatépítő tevékenység is lehet, és garantáltan emlékezetes élményt jelent mindenkinek, aki részt vesz benne. Vásárold meg az Ugears Mechanikus Golyópálya - Marble Run láncos emelő modellkészletet, és építsd meg a saját golyópályádat már ma!

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121270
Cikkszám
57284

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!