TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



UGEARS STEM Lab-Tachometer

UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer
UGEARS STEM Lab-Tachometer

UGEARS STEM Lab-Tachometer

Tachométer oktatási mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 9.4*4.1*4.8 in (24*10.3*12.3 cm)
Csomag mérete: 8.1*7.4*2.5 in (20.5*18.8*6.3 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 117
Összeszerelés becsült ideje: 2,5 óra
Oktatási 3D puzzle tachométer az Ugears STEM Lab által. Fedezd fel az AR-ben!
Szereld össze a Tachométert, és fedezd fel, hogyan működik.

A modellkészlethez tartozik egy QR-kód a mechanizmusról, a működés elvéről, a főbb jellemzőkről, képletekről szóló tanulmányi útmutatóhoz. Érdekes feladatokat is tartalmaz.
Merülj el a kiterjesztett valóságban, és nézd meg, hogyan működik a Tachométer. Lépjen kapcsolatba a modellel az Ugears speciális AR-alkalmazásán keresztül.
Ismerje meg a fordulatszámmérő működését
A tachométer egy olyan eszköz, amelyet a motorok és más mechanizmusok különböző alkatrészeinek forgási sebességének mérésére terveztek. A percenkénti fordulatszámot (RPM) számítja ki. A fordulatszámmérő méri és figyeli a terhelési határértékeket is, hogy csökkentse vagy növelje a fordulatszámot, hogy a motor vagy a mechanizmus az optimális paramétereken belül működjön.

Ki és mikor találta fel a fordulatszámmérőt?
A fordulatszámmérőt Dietrich Uhlhorn német mérnök találta fel 1817-ben. Találmánya egy speciális készülék volt, amely a centrifugális erőt mérte. Ezt a készüléket 1840-től kezdve vasúti mozdonyokban, később pedig autókban és mindenféle járművekben használták.

Használja a
A fordulatszámmérőt olyan szerkezetekben használják, ahol a fordulatszám pontos nyomon követésére van szükség a túlterhelés negatív következményeinek elkerülése érdekében. Az okos autósok a fordulatszámmérőt arra használják, hogy tudják, mikor kell sebességet váltani (kézi sebességváltóval rendelkező autókban), és hogy szabályozzák a motor terhelését, ezáltal növelve járműveik élettartamát.

Miből áll és hogyan működik a fordulatszámmérő
A Tachometer 3D puzzle az UGEARS STEM Lab kollekciójából egy teljesen működőképes, barkácsolt, fából készült tachométer modell, amely készen áll az összeszerelésre. Amikor a fogantyút elforgatjuk, a mozgás egy reduktoron keresztül továbbítódik, növelve a fordulatszámot és elmozdítva az ikersúlyokat a centrifugális egységben. Minél magasabb a fordulatszám, annál nagyobb centrifugális erő választja szét a súlyokat, elmozdítva egy lendkerékkel ellátott mozgatható tengelyt. A tengelyhez egy mutatószerkezet (tárcsa) van rögzítve; minél jobban elmozdul a tengely (magasabb fordulatszám), annál jobban elhajlik a tárcsa nyila, jelezve a nagyobb fordulatszámú forgást.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 760 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az UGEARS STEM Lab-Tachometer egy izgalmas oktatási mechanikus modellkészlet, amely lehetővé teszi számodra, hogy megismerd a tachométer működését. A modell összeszerelése kihívást jelent, de élvezetes tevékenység a 2,5 órás összeszerelési idővel. A készlet 117 darabból áll, ami garantálja, hogy elég hosszú időre leköti az érdeklődésedet. A modell mérete 9.4*4.1*4.8 in (24*10.3*12.3 cm), míg a csomag mérete 8.1*7.4*2.5 in (20.5*18.8*6.3 cm), így kényelmesen elfér bárhol.

Az UGEARS STEM Lab-Tachometer ideális ajándék 14 éves kortól kezdődően mindenkinek, aki érdeklődik az oktatás és a mechanika iránt. A modellkészlet egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy betekintést nyerj a fordulatszmérő működésébe, amelyet Dietrich Uhlhorn német mérnök talált fel 1817-ben. A készlet QR-kód segítségével hozzáférhető tanulmányi útmutatót is tartalmaz, amely által te is szakértővé válhatsz ebben a területen.

Az UGEARS STEM Lab-Tachometer által előállított termék egy működőképes tachométer, amely által megismerheted annak működési elvét. A fordulatszámmérő méri és figyeli a terhelési határértékeket, hogy a motor vagy a mechanizmus az optimális paramétereken belül működjön. A modellel az Ugears speciális AR-alkalmazásán keresztül léphetsz kapcsolatba, és megismerheted a mechanizmusokat, amelyeket a tachométer méri. Az izgalmas feladatok, amelyekkel a modell szállít, lenyűgöző élményt nyújtanak azoknak, akik szeretnek kihívásokkal szembesülni.

Az UGEARS STEM Lab-Tachometer több díjat is megnyert, és az egyik legnépszerűbb modell a kollekcióban. A modell egyszerű, de elegáns, így dísze lehet bármely szobának vagy irodának. A modell megépítése nem csak szórakoztató, hanem hasznos tapasztalatot is nyújt a mechanika és az oktatás terén.

Az UGEARS STEM Lab-Tachometer egy fantasztikus ajándék mindenki számára, aki szeretne többet megtudni a mechanikáról és az oktatásról. Az összeszerelési idő és az alkatrészek száma garantálja, hogy az összeszerelés folyamata kihívást jelent, de az eredmény fantasztikus élményt nyújt. Az ugears.com weboldalon megvásárolhatod ezt a fantasztikus modellkészletet, amely garantáltan lenyűgözi majd a vásárlót, és remek élményt nyújt mindenki számára.

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121249
Cikkszám
57281

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!