TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Ugears Sárkány modell

Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell

Ugears Sárkány modell

Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 53*48,5*29 cm (20,9*19,1*11,4 in)
Csomag mérete: 37,8*17*3,1 cm (14,9*6,7*1,2 in)

Alkatrészek száma: 1 db: 320
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 6 óra
Szint: Középszintű
Üdvözöllek egy bölcs és ravasz fenevad lakhelyén, amely számtalan kincset őriz, és csak annak mutatja meg, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen mechanikus varázserejével! Íme - az Ugears automata gyűjteményének csodálatos Szélvihar Sárkánya itt van, hogy kihívást jelentsen az eszed és a képességeid számára a következő mechanikus modellekkel kapcsolatos kalandod során.

A Szélvihar Sárkány egy klasszikus mitikus hüllő, az ősi hatalom és erő megtestesítője, amelyet fából faragtak és az Ugears mérnökeinek varázslata animált.

A fából készült DIY 3D puzzle Windstorm Dragon nyitott stílusú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy láthasd mechanikus szívének - gumiszalag-motorjának - dobogását. A modell mellkasának elülső részén egy felhúzókulcs található. A felhúzáshoz tartsd a sárkányt a testénél fogva, és forgasd a kulcsot az óramutató járásával megegyező irányba. A motort az indítókar meghúzásával engedd ki. Ekkor kezdődik a varázslat: a sárkány karjai, lábai, sőt egész teste mozogni kezd. És természetesen a csodálatos, erős és gyönyörű szárnypár is mozgásba lendül. Ez az Ugears Sárkányod nagyon különleges tulajdonsága: a szárnyak csontjai fából készültek, a többi viszont gyönyörűen megtervezett tollas papírkivágás. A puhább és rugalmasabb anyagnak köszönhetően a repülés nagyon valósághűnek tűnik, és teret enged a saját ötleteidnek.

A modell egy speciális tartóra állítható vagy zsinegre akasztható. Lézergravírozott pikkelyeivel és tüskés farkával egyaránt lenyűgözően fog kinézni. Tökéletes ajándék a családodnak és a barátaidnak.

Mint minden Ugears modell, ez az automata is kiváló minőségű fából készült, és a dobozban minden szükséges dolog megtalálható. Oldd meg egy ősi fenevad mechanikus rejtélyét, és válj sárkánymesterré a Windstorm Dragon Ugears modellkészlettel!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 100 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet egy fantasztikus ajándék mindenki számára, aki szereti a kihívásokat és az érdekes, szép tárgyakat. Az összeszerelése öröm és kihívás egyaránt, és várhatóan kb. 6 órát vesz igénybe, így garantáltan leköti majd az idődet. A modell mérete 53*48,5*29 cm, ami lenyűgözően mutat majd a szobádban vagy az irodádban. Az alkatrészek száma 320, így valóban kihívást jelent majd az összerakása, de az eredmény minden bizonnyal megéri majd az erőfeszítést.

A sárkány klasszikus mitikus hüllő, amelyet az Ugears mérnökei fantasztikus módon varázsoltak életre. A modell megépítése után a szélvihar sárkánya mozog, mint egy élő állat, és a szárnyak csontjai fából, a tollak pedig papírból készültek, így a repülés nagyon valósághűnek tűnik.

A modell középszintű, így ajánlott 14 éves kor felett. Az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet nem csak szórakoztató, de fejleszti az ügyességedet és a problémamegoldó képességedet is. A modell egyszerűen csodálatosan mutat majd a polcodon, így tökéletes ajándék a családodnak vagy a barátaidnak.

Az Ugears márka híres az innovatív és kreatív designjairól, és az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet is a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli. Az Ugears márka számos díjat nyert, köztük a legjobb innovációs termék díjat, így garantáltan elégedett leszel a vásárlással.

Válaszd az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészletet, és szerezz magadnak vagy a szeretteidnek egy fantasztikus ajándékot, amely órákra leköti majd a figyelmet és az érdeklődést. Az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet nem csak egy egyszerű társasjáték, hanem egy élmény, amely évekig tartó örömet fog okozni.

Adatok

Gyártó
Ugears
EAN
4820184121218
Cikkszám
57279

Bemutató videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!