TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Smoothie kártyajáték - Djeco

Smoothie kártyajáték - Djeco
Smoothie kártyajáték - Djeco
Smoothie kártyajáték - Djeco
Smoothie kártyajáték - Djeco

Smoothie kártyajáték - Djeco

A Smoothie egy gyűjtögetős stratégiai játék a Djeco-tól 6-99 éves korig! Gyűjtsd össze a gyümölcsöket, és készíts belőlük finom smoothie-t! A játékhoz jó memória, taktikai készség és némi szerencse szükséges!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 790 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- Játékszabályok magyar nyelven

A Smoothie memória és taktikai kártyajáték a Djeco-tól egy remek szórakozási lehetőség a család minden tagja számára. A játék ideális 6 éves kortól kezdve, így egész család garantáltan élvezni fogja. A játékmenet szórakoztató és könnyed, ugyanakkor a taktikázás és a memória is nagy szerepet kap benne, így mindenkinek jó kihívást jelent.

A játékban akár 2-4 játékos is részt vehet, és a játék ideje általában 20-30 perc között mozog, így tökéletes választás lehet azoknak a családoknak, akik rövidebb idő alatt szeretnének szórakozni egy jó kis társasjátékkal.

A játék már elnyert néhány díjat is, így nem csupán a játékélmény garantált, hanem az is, hogy minőségi társasjátékot vásárolunk.

Ha szeretnétek egy kis változatosságot vinni a játéknapokba, vagy csak szeretnétek egy jó kis családi programot, akkor a Smoothie memória és taktikai kártyajáték a Djeco-tól tökéletes választás! Vásároljátok meg most és élvezzétek a játék izgalmas pillanatait!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,9 x 15,6 x 11,7 cm
Djeco cikkszám
DJ05192
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051928
Cikkszám
56453

Bemutató videó

Djeco

Ha szereted a Djeco játékokat, oldalunkon a teljes Djeco választékot megtalálod az arcfestéktől a varrókészleteken át a fejlesztő játékokig. Több mint 2000 mesés Djeco játék az Okostojásjátékon! Kellemes böngészést kívánok!

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek