TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rummikub Junior társasjáték

Rummikub Junior társasjáték

Rummikub Junior társasjáték

A Rummikub Junior a kisgyermekek számára megalkotott logikai játék. A három különböző nehézségi fok segítségével a gyerekek fokozatosan ismerik meg a számok világát. A gyermekek játszva ismerkedhetnek a számokkal és azok sorba rendezésével, a színekkel és azok csoportosításával. A játék fejleszti a gyermekek logikai és színfelismerő készségét. Ez a játék felhőtlen szórakozást nyújt a család minden tagjának.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (3)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 670 Ft
Nincs raktáron

Részletek

ajánlott. A játék célja, hogy a játékosok minél előbb megszabaduljanak lapjaikról. Ehhez szükséges, hogy a játékosok sorrendbe állítsák a lapokat, és számsorozatokat vagy számcsoportokat hozzanak létre. A játék nagyon egyszerű, és könnyen elsajátítható, így a gyerekek szórakozva tanulhatnak játszva, és fejleszthetik a matematikai készségeiket.

A Rummikub Junior társasjáték elnyerte a "2021-es Év Társasjátéka" címet, ami jelzi annak népszerűségét és kiváló minőségét. A játék időtartama rövid, átlagosan 15-20 perc, így tökéletes választás lehet azoknak a családoknak, akik rövid idő alatt szeretnének szórakozni és tanulni egyaránt.

A játék lapjai fa anyagból készültek, így tartósak és strapabíróak. A játék méretei kicsik és könnyűek, így könnyen magunkkal vihetjük utazásokra, vagy kirándulásokra is. A Rummikub Junior társasjáték egy fantasztikus ajándék lehet azoknak a szülőknek, akik szeretnék fejleszteni a gyerekek matematikai készségeit, miközben szórakoznak és jól érzik magukat.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a matematikai és logikai készségeiket, miközben szórakoznak és jól érzik magukat, akkor a Rummikub Junior társasjáték a tökéletes választás számodra. Csak helyezd el az asztalra, és kezdj el játszani a családdal vagy barátokkal!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890689499
Cikkszám
62066

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!