TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Rumini Küldetés társasjáték

5 (1 vélemény)
Rumini Küldetés társasjáték

Rumini Küldetés társasjáték

5 (1 vélemény)
Izgalmas kalandok várnak rátok a Rumini - Küldetés társasjátékban! Szálljatok hajóra, és látogassátok végig a Rumini könyvek helyszíneit! Küzdjetek meg a cápával, vásároljatok a pelevári bazárban, üljetek be egy pókerpartira a Zsúr-Szigeteken, de ami a legfontosabb, hogy jussatok el minél hamarabb a három nagy kikötőbe!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 50 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (22)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

9 540 Ft

Részletek

A Rumini Küldetés társasjáték egy fantasztikus kalandra hív, ahol a játékosok bebarangolhatják a Rumini könyvek világát. A játék célja, hogy az első játékos teljesítse a feladatkártyán szereplő küldetéseket, így bizonyítva, hogy Ő a legügyesebb és legügyesebb kalóz a hajón. A játék minden korosztály számára ajánlott, hiszen kisgyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a kalandokat.

A játék folyamán a játékosoknak különböző helyszíneken kell végrehajtaniuk a feladatokat, amiket a játék elején kapnak meg. Legyél te az első, aki kereskedni tud a pelevári bazárban, vagy aki legyőzi a cápát! A játékhoz szerencse is kell, hiszen az égtájkocka szerint haladva különböző helyzetekbe kerülhetnek a játékosok. Aki a legtaktikusabb és a legügyesebb, az lesz az első, aki meglátogatja a három nagy kikötőt.

A Rumini Küldetés társasjáték ideális családi játék, amely megmozgatja a kreativitást és az ügyességet. A játékmenet izgalmas és változatos, így sosem unalmas. A játék időtartama is ideális, két-három küldetéssel körülbelül egy órát vesz igénybe a játék.

A játék már több díjat is nyert, és nem véletlenül. A Rumini Küldetés társasjáték garantálja a jó hangulatot és a fejlesztést is. A játékosok számos készséget fejleszthetnek a játék során, mint a taktikázás, az elemzés, a kreativitás és a problémamegoldás.

Ha szeretnéd kipróbálni magad és családod a Rumini Küldetés társasjátékban, rendeld meg még ma! Garantáltan izgalmas kalandok várnak, ahol csak a legügyesebbek és legbátrabbak mennek tovább a kalandokkal teli úton. Indulj el a kalandra, és fedezd fel a Rumini könyvek világát a saját bőrödön!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Keller&Mayer
EAN
5997925713120
Cikkszám
62018

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
A gyermekem rajongája a sorozat iránt.