TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Quizoo kártyás partijáték

Quizoo kártyás partijáték

Quizoo kártyás partijáték

Tudod, melyik állat a kisebb, melyik él tovább, vagy melyiknek nagyobb a súlya? A lényeg, hogy Te legyél a leggyorsabb! Az állatokkal kapcsolatos ismereteid és a gyorsaságod teszi próbára a Quizoo kártyás partijáték, melyet már 6 éves kortól, akár nyolcan is játszhattok! Légy résen, válaszolj jól vagy tippelj ügyesen, és nyerd meg ezt az állati jó játékot!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 8 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 790 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Quizoo kártyás partijáték ideális azoknak, akik szeretik a kihívást és az állatok világát. A játékban akár többen is játszhatnak egyszerre, így tökéletes választás lehet baráti összejövetelekre vagy családi programokra. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdve, így a kicsik is könnyen megtanulhatják a játék menetét.

A játék időtartama változó, hiszen az a játékosok gyorsaságától függ. Azonban általában egy játszma 20-30 percet vesz igénybe, így akár több fordulót is játszhattok egymás után.

A Quizoo kártyás partijáték díjnyertes játék, hiszen 2018-ban elnyerte a "Legjobb társasjáték gyerekeknek" díját. Ez egyértelműen mutatja, hogy mennyire izgalmas és szórakoztató játékról van szó.

A játék nemcsak a gyorsaságot és az állati ismereteket fejleszti, hanem a reflexeket és a gyors gondolkodást is. A játékosoknak gyorsan kell reagálniuk a felfordított kártyára, és minél előbb megtalálniuk az állatot, amelyre a szimbólumok utalnak.

Tedd próbára az állatismeretedet és a gyorsaságodat a Quizoo kártyás partijátékkal! Vidd magaddal utazásokra, vagy játszd otthon a családdal és barátokkal együtt. Ez a játék garantáltan szórakoztató és izgalmas élményt nyújt mindenkinek!

Adatok

Gyártó
BlueOrange
EAN
3770000904604
Cikkszám
59401

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!