TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pozitív gyerek vagyok kártyajáték

Pozitív gyerek vagyok kártyajáték
Pozitív gyerek vagyok kártyajáték
Pozitív gyerek vagyok kártyajáték
Pozitív gyerek vagyok kártyajáték
Pozitív gyerek vagyok kártyajáték
Pozitív gyerek vagyok kártyajáték

Pozitív gyerek vagyok kártyajáték

A pozitív gondolkodás elsajátítása már gyermekkorban nagyon fontos, ennek kiváló eszköze a Pozitív gyerek vagyok kártya! Lehetőséged van formálni gyermeked szemléletmódját a pozitív megerősítések kártyákkal, játékos formában, gyönyörű kivitelezésben! A pakliban három személyiségfejlesztő játék leírása található, melyek segítségével gyakorolhatjátok az élet dolgaihoz való pozitív hozzáállást! Vegyétek észre magatok körül az értékes dolgokat, legyen részetek örömteli játékélményekben a Pozitív gyerek vagyok kártyával!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
4 éves kortól
Játékidő :
10 – 30 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (180)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 900 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A kártyajátékot 4 éves kortól ajánljuk, és akár több gyermekkel is játszható. A játékidő változó és igény szerint alakítható, de általában egy játék 10-20 percig tart.

A Pozitív gyerek vagyok kártyajáték már több díjat is elnyert, mint például a 2020-as Német Játékév Jelölése, vagy a 2021-es Német Játékév Special Prize.

A kártyajáték segít abban, hogy a gyerekek pozitív énképet alakítsanak ki, megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat, valamint növeli az önbizalmukat és a szociális készségeiket. A játékban található megerősítések kártyákon olyan pozitív állítások szerepelnek, mint például "Szeretem magam", "Büszke vagyok az erőfeszítéseimre" vagy "Jó vagyok a barátaimnak".

A kártyapakli kiváló eszköz lehet pedagógusoknak, pszichológusoknak, vagy éppen szülőknek, akik szeretnének segíteni a gyerekeknek abban, hogy pozitívan gondolkodjanak és magabiztosabbak legyenek. Azok a családok, ahol rendszeresen játszanak együtt, sokkal közelebb kerülnek egymáshoz, és jobban megértik egymás érzéseit és gondolatait.

A Pozitív gyerek vagyok kártyajáték egy kiváló ajándék lehet a születésnapra, karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra a kis lurkóknak, akiknek segíteni szeretnénk abban, hogy pozitívabb énképpel és magabiztosabban éljék az életüket. A játék segít abban, hogy a gyerekek hamarabb megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat, ami kulcsfontosságú ahhoz, hogy boldog és teljes életet élhessenek. Ne habozz, próbáld ki te is a Pozitív gyerek vagyok kártyajátékot, és segíts a gyermekednek abban, hogy pozitív gondolkodásmódot alakítson ki!

Adatok

Gyártó
Magyartermék
EAN
660042710758
Cikkszám
59982

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!