TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Póker kártya és kockakészlet – Piatnik

Póker kártya és kockakészlet – Piatnik

Póker kártya és kockakészlet – Piatnik

Tulajdonságok:
– 1 pakli póker kártya
– 1 szett póker kocka
– pontozólap
– Kártya méret 61×91 cm

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 8 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 390 Ft
Nincs raktáron

Részletek

, kocka méret 16 mm– Játékosok száma: 2-10 fő– Ajánlott életkor: 18 éves kortól– Játékidő: 30-60 perc

A Póker kártya és kockakészlet a Piatnik kínálatában található, és egy igazán izgalmas és szórakoztató játékot kínál mindenki számára. Ez a társasjáték nem csak a póker szerelmeseinek fog tetszeni, hanem mindenki számára, aki szeret izgalmas játékokat játszani barátaival vagy családjával.

A játékban egy pakli pókerkártyát találsz, amit kombinálni kell a póker kockaszettel. Az értékesítő pontozólap is helyet kapott a csomagban. A játékban lehetőség van 2-10 játékos részvételére, így garantáltan lesz kivel játszani. Az ajánlott életkor 18 év, így csak felnőtteknek ajánljuk ezt a játékot.

A játék kockáiban különféle szimbólumok találhatók, amelyeket a játékosoknak kell összegyűjteni. Ezeket kombinálva a pókerkártyákkal, és az ebből adódó kombinációk pontozása után, a játékos, aki a legmagasabb pontszámot éri el, nyeri a játékot.

A Póker kártya és kockakészlet tökéletes választás, ha igazán izgalmas és szórakoztató estét szeretnél eltölteni barátaiddal vagy családtagjaiddal. A játékidő 30-60 perc, így nem kell aggódnod, hogy túl sok időt vesz igénybe, de garantáltan egy izgalmas és élvezetes játékélményben lesz részed. A Póker kártya és kockakészlet több díjat is elnyert, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi és sikeres játékot vásárolsz. Vásárold meg most a Póker kártya és kockakészletet, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890255731
Cikkszám
101723

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!