TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!Piratatak kártyajáték - Djeco

5 (5 vélemény)
Piratatak kártyajáték - Djeco
Piratatak kártyajáték - Djeco
Piratatak kártyajáték - Djeco
Piratatak kártyajáték - Djeco

Piratatak kártyajáték - Djeco

5 (5 vélemény)
Piratatak az egyik legnépszerűbb Djeco egy igazi fiús kártyajáték, melyben a játékosoknak hajót kell építenünk. Egy-egy építmény hat kártyalapból áll össze. Egy igazi stratégia kártyajáték, legyél Te a Piratatak nyertese! Garantált a gyermeke sikerélménye, a fejlődése és a játék iránti szeretete! Hajót kell építenünk. Egy-egy építmény hat kártyalapból áll össze. Az építést nehezíti, hogy a kalózok egy rossz lapjárással 3 már meglévő lapunkat is elvihetik. Sőt, a mi építményünkhöz tartozó lapok más játékosok birtokába is kerülhetnek, így aztán drága aranytallérokon kell megváltanunk azokat. Ezt az ütős kártyajátékot 5 éves kortól ajánljuk. A játékot 2-4 játékos részére készítették. A játék tartalma: 55 kártyalap: 4 x 6=24 hajó lap, 20 arany érme lap, 8 kalóz lap, 3 ágyú lap. A játék célja: Elsőként kell összerakni a saját színednek megfelelő hajót. A játék előkészülete: Tegyük a lapokat lefelé fordítva az asztal közepére.A játék menete: Az óra járásának megfelelő irányban, minden játékos, amikor sorra kerül, akkor húz egy lapot és megmutatja a többieknek. A játék során a játékosoknak legalább egyszer húzniuk kell, azután eldönthetik, hogy tovább is húznak még vagy átadják ezt a jogot/passzolják. 4 lehetőség van: - a játékos hajó lapot húzott: Ha a játékos még nem kezdte el a hajója összerakását, akkor maga elé helyezi a húzott lapot és eszerinti színű hajót kell majd összeépítenie. Kivéve, ha egy másik játékos már elkezdte összerakni azt a színű hajót. Minden rákövetkező fordulóban, minden adott (először húzott) színű hajókártyával lehetősége van a játékosnak összerakni a hajóját. A játékos színének nem megfelelő hajókártyákat jobbra félre kell tennie. (Később a nem kellő kártyáktól lehetősége lesz a játékosnak megszabadulni vagy el tudja majd adni azokat a játék folyamán.) Ha egy játékos hajólapot húz, utána folytathatja laphúzást, ha akarja. - ágyú lapot húz a játékos: Félre kell tenni a játékos jobbjára és folytathatja a húzást.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (170)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 560 Ft

Részletek

A Djeco Piratatak stratégiai kártyajáték egy fantasztikus, izgalmas és szórakoztató játék minden korosztály számára. A játékban a cél az, hogy az elsők között legyél, aki összerakja a saját színednek megfelelő hajót, de közben figyelni kell a kalózokra és az arany érmékre is, mert ezek nagy szerepet játszanak a játékban. A játékban 2-4 játékos játszhatnak, és ajánlott 6 éves kor felett.

A játék menete izgalmas és kihívást jelent minden játékosnak. Az óra járásának megfelelő irányban minden játékosnak lehetősége van arra, hogy eldöntse, hogy húz-e újabb lapot, vagy átadja a lehetőséget a következő játékosnak. Az építéshez szükséges kártyalapokat kell összegyűjteni, de nehézkes az építés, mert a kalózok bármikor elvehetik a lapokat, és az arany érmékkel kell fizetniük minden olyan lapért, amelyet nem állítanak elő saját maguk.

A játék végén a nyertes az lesz, aki elsőként összerakja a saját színének megfelelő hajót. A játékmenetet bármikor el lehet kezdeni, hiszen a játék készletét könnyen össze lehet állítani, és a játék időtartama sem túl hosszú, így akár egy délutáni játékra is tökéletes választás lehet.

A Djeco Piratatak stratégiai kártyajáték már számos elismerést kapott, és érthető, miért. A játékmenet egyszerű, de mégis szórakoztató, és a kiváló minőségű kártyalapok és a szépen kidolgozott játékelemek igazán vonzóvá teszik a játékot. Ha szereted a stratégiai játékokat, és szeretnél egy izgalmas társasjátékot játszani barátaiddal vagy családoddal, akkor a Djeco Piratatak stratégiai kártyajáték tökéletes választás lehet számodra!

Adatok

Gyártó
Djeco
Méret
2,7 x 8,6 x 11,7 cm
Djeco cikkszám
DJ05113
Djeco márka
Djeco
EAN
3070900051133
Cikkszám
50176

Bemutató videó

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra @gekkotoys

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(5 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Az öt éves fiamnak az egyik kedvenc kártyajátéka!
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Könnyen hordozható, utazásra is ideális játék.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Fiam nagyon szereti.
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Egy barátunknál ismerkedtünk meg ezzel a kártyajátékkal. Már akkor nagyon megtetszett nekünk, és elhatároztuk, hogy magunknak is megvesszük! ilyen!
Vélemény az Árukeresőről
2021.12.10
Szuper játék! A 3, 5 évesünk, és a 6 évesünk is nagyon szeret vele játszani, és nem mellesleg a szülőknek sem unalmas. : ) Nagy előnye az is, hogy nem kell kézben tartani a lapokat, így már a kisebbek is tudnak vele játszani. -

Hasonló termékek