TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



ParkoLogika társasjáték Smart Games

ParkoLogika társasjáték Smart Games
ParkoLogika társasjáték Smart Games
ParkoLogika társasjáték Smart Games
ParkoLogika társasjáték Smart Games
ParkoLogika társasjáték Smart Games
ParkoLogika társasjáték Smart Games

ParkoLogika társasjáték Smart Games

A Parkologika - Parking puzzler logikai játék a Smart Games új, izgalmas logikai játéka! Ez egy egyszemélyes készségfejlesztő játék, ami már 6 éves kortól ajánlott! A játék célja, hogy logikusan parkolj, mindezt 60 különböző nehézségi szintű feladványban gyakorolhatod! A játékban garantált számodra a sikerélmény és a játékos formában történő fejlődés!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Játékidő :
5 – 20 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (58)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 750 Ft
Nincs raktáron

Részletek

- játékszabályok magyar nyelven

A ParkoLogika társasjáték Smart Games egy olyan játék, amely a parkolási képességeket teszi próbára. A játékban az autókat kell elhelyezni a megfelelő parkolóba úgy, hogy közben figyelni kell az autók irányára és elhelyezkedésére. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a logikai és problémamegoldó képességeket is. A játékban egyedül is lehet játszani, de akár több emberrel is, így akár versenyezhettek is, hogy ki találja meg a megoldást gyorsabban.

A ParkoLogika társasjáték Smart Games ajánlott életkora 6 évestől a felnőtt korosztálynak. A játékidő rövid, de intenzív, így általában 15-20 percet vesz igénybe. A játék 60 különböző nehézségi szinten játszható, így mindig találunk olyat, ami kihívást jelent. A játék elnyerte a "2017-es Év Játéka" díjat, ami biztosítja a minőséget és a szórakozást.

Ha szereted a parkolási játékokat és szeretnéd tesztelni a logikádat és problémamegoldó képességeidet, akkor a ParkoLogika társasjáték Smart Games a neked való játék! A játék könnyen érthető, és rövid játékidővel rendelkezik, így bármikor elő lehet venni és játszani egy-két körrel. A játék garantáltan fejleszti a logikád és szórakoztat! Vegyél részt a parkolási kihívásban, és mutasd meg, hogy mennyire ügyes vagy a ParkoLogika társasjáték Smart Games segítségével!

Adatok

Gyártó
SmartGames
EAN
5414301519614
Cikkszám
58837

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!