TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték - Z-Man Games

Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték - Z-Man Games

Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték - Z-Man Games

Dobjátok fel új szerepekkel, eseményekkel és kihívásokkal az emberiség megmentését a Pandemic: Pengeélen társasjátékban! Próbáljátok ki ezt a fantasztikus társast, ami számos kalandot és izgalmat rejt magában! Tudjátok meg, mi történik, ha megjelenik egy különösen utálatos betegség, vagy ha feltűnik egy ötödik, amelyet egy rejtőzködő bioterrorista terjeszt! A Pandemic: Pengeélen társasjáték egy kiegészítő társasjáték, szerezzétek be és legyen részetek felejthetetlen élményekben a családdal, barátokkal!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (65)
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 430 Ft

Részletek

A Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték egy izgalmas kiegészítés az alapjátékhoz, amely lehetővé teszi, hogy az eredeti négy játékossal szemben most már öt játékos is részt vehet a játékban. A kiegészítő hat új szerepet, nyolc új különleges eseményt és három kihívást tartalmaz, amelyek még változatosabbá és izgalmasabbá teszik a játékot. Az alapjátékhoz képest az új szabályok és elemek lehetővé teszik a még nagyobb kihívásokkal teli játékélményt.

Az On the Brink a tömeges járványok határán játszódik, ahol a játékosoknak együtt kell működniük, hogy megakadályozzák a világjárványt. Az új szerepek és események új lehetőségeket nyújtanak a játékosoknak a járványok elleni küzdelemben. A kiegészítőben található kihívások még nagyobb kihívásokat jelentenek a tapasztalt játékosok számára is.

A társasjátékhoz ajánlott korosztály 14 éves kortól, és a játékidő általában 45-60 perc. A Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték számos díjat nyert, beleértve a 2009 Golden Geek Best Board Game Expansion győztes díját is. A játékszabály magyar nyelven is letölthető, hogy a játékosok még könnyebben megérthessék a játék szabályait.

A Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték remek választás azoknak, akik szeretik a kihívásokkal teli játékokat. Az új szerepek és kihívások lehetővé teszik, hogy minden játék más legyen, és hogy az izgalom sosem csökkenjen. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli játékélményt, akkor a Pandemic Pengeélen kiegészítő társasjáték neked való!

Adatok

Gyártó
ZMan
EAN
5999556750086
Cikkszám
59372

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!