TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Alias Original társasjáték - Tactic

Alias Original társasjáték - Tactic
Alias Original társasjáték - Tactic
Alias Original társasjáték - Tactic
Alias Original társasjáték - Tactic

Alias Original társasjáték - Tactic

Az Original Alias társasjátékkal szuper élményeket szerezhettek! Ez egy igazán szórakoztató party társasjáték, amelyben a körülírás lesz a feladatotok! A játékot 2 vagy több fős csapatokban játszhatjátok, a célotok pedig nem más, minthogy a csapattársaitok minél rövidebb idő alatt kitalálják az aktuális szót! Ráadásul 3200 szóból válogathattok, így felejthetetlen játékélményben lesz részetek! Minden helyes tippel közelebb kerülhettek a végső győzelemhez! Az a csapat, aki előbb ér célba az Alias társasjáték bajnoka lesz!

Bővebben
Ajánlott korosztály :
10 éves kortól
Játékosok száma :
4 – 12 játékos részére
Játékidő :
40 – 80 perc
Nyelv :
Magyar
Videós játékbemutató :
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (53)
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 310 Ft

Részletek

Az Alias Original társasjáték az egész család számára megfelelő kikapcsolódást nyújt. Kihívás elé állítja az agyadat és kreativitásodat, miközben remekül szórakozol. A játékot ajánljuk 10 éves kortól, hiszen a szavak megértése és körülírása fontos szerepet kap a játék során. A játék 4 vagy annál több fős csapatokban játszható, így akár nagyobb baráti összejöveteleken vagy családi programokon is remek választás lehet.

Az Alias Original társasjáték rengeteg elismerést kapott a játékosok és a szakemberek körében is. Többek között megnyerte az Év Játéka díjat és a Németországi Játékdíjat is, így biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségre és kikapcsolódásra számíthatsz.

A játék könnyen megtanulható és rövid idő alatt játszható, így akár az esti lazítás részeként is beillesztheted a programodba. A játékban a homokóra is fontos szerepet kap, ami fokozza az izgalmakat és a kihívást, hiszen az idővel küzdesz. A játék tartalmazza a játéktáblát, 400 db szókártyát, a homokórát, 6 db bábut és a szabályokat.

Vedd meg most az Alias Original társasjátékot, és élvezd a szórakozást és kihívást barátaiddal és családoddal együtt!

Adatok

Gyártó
Tactic
EAN
6416739538167
Cikkszám
55075

Bemutató videó

Videó

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!