TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Metro társasjáték - Queen Games

Metro társasjáték - Queen Games

Metro társasjáték - Queen Games

Tartalma:
– Metro alapjáték
– A részvénytársaságok kiegészítő
– A metróállomások kiegészítő
– A központi úthálózat kiegészítő
– A számozott pályaudvarok kiegészítő

Játékosok száma 2–6 fő
Játékidő kb. 30 perc

Bővebben
Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
20 – 40 perc
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (10)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 290 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Metro társasjátékban a játékosoknak lehetőségük van belebújni a 19. század világába, és megtapasztalni, milyen lehetett az egyik legfontosabb közlekedési eszköz, a metró építése. A játékban legfeljebb hat játékos vehet részt, és bár a játék időtartama változó, általában egy órán belül véget ér. A játékot 10 éves kortól ajánljuk, sőt, azoknak is izgalmas lehet, akik már több társasjátékot játszottak korábban.

A Metro társasjáték díjat nyert a Golden Ace Ausztria társasjáték versenyén, ami jelzi a játék minőségét és népszerűségét. A játék különlegessége, hogy a játékosok a metróhálózatok építése mellett részvénytulajdonosként is bizonyíthatják rátermettségüket, így a játék nem csak izgalmas, de kihívásokkal teli is.

A játék szabályai könnyen érthetők, így a kezdő játékosoknak sem kell sok időt eltölteniük az utasítások tanulmányozásával. Az alapjáték tartalmazza a játéktáblát, vágánylapokat, metrólapkákat, pontjelzőket és a játékszabályt. Azonban, ha változatosabbá szeretnénk tenni a játékot, akkor érdemes beszerezni a 4 kiegészítőt, amelyek még izgalmasabbá teszik az élményt.

Ha szeretnél egy olyan társasjátékot, amely garantáltan izgalmas és kihívásokkal teli, akkor a Metro társasjáték a tökéletes választás számodra. Tedd próbára a rátermettségedet a metróépítés világában, és élvezd a játék varázsát a barátaiddal vagy a családoddal. A Metro társasjáték megvásárolható a Queen Games weboldalán, vagy a játékboltokban. Ne maradj le erről a fantasztikus játékról, és szerezd be még ma!

Adatok

Kiknek ajánljuk?
Lányoknak és fiúknak
Gyártó
Piatnik
EAN
9001890801891
Cikkszám
100538

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!