TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!



Logisztori 2. rész- Magyar reformáció

Logisztori 2. rész- Magyar reformáció

Logisztori 2. rész- Magyar reformáció

A játékosoknak saját ismereteikre támaszkodva, egymással közreműködve kell kitalálniuk a megoldást a Logisztori 2. rész- Magyar reformáció játékban . Így a játék amellett, hogy testközelbe hozza és átélhetővé teszi a reformáció eseményeit és szellemiségét, kiváló csapatépítő és közösségi élményt is nyújt, ezért a kommunikáció és kapcsolatépítés kiváló eszköze is lehet.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
14 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 6 játékos részére
Játékidő :
30 – 60 perc
Nyelv :
Magyar
Népszerűség :
⭐⭐⭐⭐⭐ (2)
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 900 Ft
Nincs raktáron

Részletek

A Logisztori 2. rész- Magyar reformáció társasjáték egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a játékosok a reformáció eseményeit és szellemiségét testközelből tapasztalják meg. A játék nemcsak egy szórakoztató időtöltés, hanem kiváló csapatépítő és közösségi élmény is. A játékosoknak saját ismereteikre kell támaszkodniuk és együttműködniük a megoldás érdekében, ami elősegíti a kommunikációt és a kapcsolatépítést.

A játék célja az, hogy a játékosok ne csak megszerezzék a megfelelő ismereteket, hanem átéljék a reformáció lelkiségét és felismerjék, hogy a történelmi eseményeknek ugyanolyan élő, érző, hívő emberek voltak a részesei, mint ők maguk. A játék kártyái a reformáció évszázadába, Luther és Kálvin korába vezetnek, kérdésekkel és válaszokkal, bővebben kifejtve a források megnevezésével. A kártyák nehézségi szintjei megkülönböztetik a közismertebb, a nehezebb és az elvont ismereteket.

A játékot párban és csoportban is játszhatják, és kiválóan alkalmas konfirmációs és ifjúsági csoportoknak, gyülekezeti közösségeknek, családoknak. Az 500 évvel a reformáció után megjelenő játék biztosan szórakoztatni fogja a játékosokat, miközben új ismereteket szereznek az érdekes és izgalmas témáról.

Az ajánlott életkor 14 év felett van, és a játékidő 5-60 perc lehet. A játék kiválóan fejleszti a logikát, a következtetést, az intuíciót, a kooperációt és az asszociációt. A játékban szereplő kártyák érdekes címekkel rendelkeznek, mint például Sült lúd a zsinaton vagy Eltűnt a föld?

Ha szeretnél egy olyan játékot, ami nem csak a szórakoztatás, hanem a tanulás és a fejlődés is szerepét tölti be, akkor a Logisztori 2. rész- Magyar reformáció a tökéletes választás. Garantáltan élvezetes, izgalmas és tanulságos élményt nyújt minden játékosnak. Vásárold meg most és élvezd a közös időtöltést a családoddal vagy barátaiddal!

Adatok

Gyártó
Parakletos
EAN
5998175309958
Cikkszám
64021

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!